Traficul este restricționat timp de doi ani pe Șoseaua București-Giurgiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Șoseaua de la ieșirea din București și până la limita cu județul Giurgiu a intrat, începând de ieri, în reabilitare, iar lucrările sunt estimate să dureze doi ani.

Echipele de muncitori vor lucra la modernizarea DN5 București-Giurgiu, iar Poliția Română a impus restricții rutiere pentru ca proiectele să se desfășoare fără probleme din partea șoferilor.

Lucrările de modernizare includ refacerea suprafeţei carosabile şi amenajarea unor intersecţii cu sens giratoriu, între kilometrii 7+573 metri şi 19+220 metri.  Proiectul mai prevede și refacerea a opt poduri și podețe. Astfel, pe unele porţiuni, traficul rutier se va desfăşura restricţionat, pe o bandă, cu ajutorul semafoarelor sau al piloţilor de dirijare.

Valoarea totală a investiției se ridică la aproape 175 de milioane de lei din care trei sferturi reprezintă contribuția nerambursabilă a Uniunii Europene prin Fondul European de Dezvoltare Regională, iar diferența este de la bugetul de stat.

Tot în judeţul Ilfov, pe DN1A Bucureşti – Ploieşti, la kilometrul 18+230 metri, în zona Buftea, se execută lucrări la o trecere la nivel cu calea ferată. Circulaţia dinspre Bucureşti către Ploieşti este deviată pe strada Fulger din oraşul Buftea.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite