Bucureşti: Traficul pe Drumul naţional 1, deviat o oră prin Pipera-Tunari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident mortal care s-a produs ieri, în jurul orei 13.30, în apropierea Pasarelei Otopeni, a blocat traficul rutier pe DN1 mai bine de o oră.

Potrivit Brigăzii de Poliţie Rutieră a Capitalei, circulaţia a fost deviată pe parcursul cercetărilor la faţa locului, pe Aleea Privighetorilor, Şoseaua Pipera-Tunari, Şoseaua de Centură, cu reintrare pe DN1 la Podul Otopeni.

Accidentul a creat o adevărată isterie printre şoferi. „Eu trebuie să ajung neapărat la aeroport. Trebuie să plec la Budapesta. Dacă mai stau mult aici, pierd avionul“, a spus nervos un şofer, aflat la volanul unui autoturism prins în traficul din Pipera.

DN 1, pe primul loc în topul accidentelor mortale
Inspectorul principal din cadrul Brigăzii de Poliţie Rutieră a Capitalei, Daniel Piştea, a declarat pentru, „Adevărul“, că DN 1 este principala arteră criminogenă din Capitală.

„În primele nouă luni ale anului, aici au avut loc 16 accidente soldate cu patru morţi, 17 răniţi grav şi şase răniţi uşor. Într-un top al celor mai multe accidente mortale, DN 1 se află pe primul loc, urmat de Şoseaua Chitilei şi de Şoseaua Colentina“, a mai spus Piştea.

Bărbatul accidentat ieri pe DN1 avea 46 de ani. El traversa ieri Drumul Naţional prin loc nepermis şi a fost lovit de un autoturism Logan, condus de către un bucureştean în vârstă de 69 de ani.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite