Traficul din Capitală arată bine din elicopter

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În locul unei metode eficiente pentru rezolvarea traficului infernal din Capitală, agenţii rutieri au ales o nouă găselniţă: să survoleze oraşul cu un elicopter. Scopul, localizarea

În locul unei metode eficiente pentru rezolvarea traficului infernal din Capitală, agenţii rutieri au ales o nouă găselniţă: să survoleze oraşul cu un elicopter. Scopul, localizarea ambuteiajelor şi trimiterea poliţiştilor în zonele fierbinţi.

Poliţiştii spun că au adoptat această variantă pentru a preîntâmpina aglomeraţia din perioada Sărbătorilor de Iarnă, când Capitala va fi complet blocată mai ales în zona centrelor comerciale. Poliţiştii de la Circulaţie au făcut o primă încercare, ieri-dimineaţă, survolând traficul bucureştean din elicopter. "S-au identificat mai repede blocajele de pe arterele bucureştene.

Acestea sunt cauzate în principal de nerespectarea regulilor elementare de circulaţie. Cu toate acestea, văzut de sus, traficul pare mai ordonat decât de la nivelul carosabilului", a spus comisarul Constantin Stroescu, de la Brigada Poliţiei Rutiere Bucureşti.

Poliţiştii spun că vor continua supravegherea traficului din elicopter şi în următoarea perioadă. Cu toate acestea, de bine ce a demarat acest proiect, ieri-seară traficul a fost paralizat aproape în toată Capitala.
(Valeria Cupă)

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite