Traficanţi de droguri din "producţie proprie"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri din municipiul Roman, judeţul Neamţ sunt cercetaţi în stare de reţinere, pentru trafic de droguri de mare risc, după ce au fost prinşi vânzând ciuperci halucinogene şi canabis, pe o stradă din sectorul 5 al Capitalei. O parte din droguile vândute proveneau din culturile de ciuperci descoperite în locuinţa unuia dintre traficanţi.

Bărbaţii au fost capturaţi, în noaptea de miercuri spre joi, în Bucureşti. Unul dintre ei a fost descoperit pe o stradă din cartierul Rahova, în timp ce încerca să vândă 25 de grame de astfel de ciuperci, pentru suma de 1.000 de lei. Celălalt, a fost prins în tot în sectorul 5, în timp ce încerca să vândă 30 de grame de ciuperci şi 1,5 grame de canabis.

În urma percheziţiilor, la locuinţa unuia dintre ei, poliţiştii au descoperit mai multe instalaţii de iniţiere, îngrijire, producere, depozitare, preparare şi porţionare a drogurilor, o cultură de ciuperci psilocibe şi psilocybine, un cântar electronic de precizie şi 1170 de euro.
Tânărul era pasionat de creşterea ciupercilor halucinogene. În timpul percheziţiilor, poliţiştii descoperind mai multe materiale documentare pentru creşterea şi producerea ciupercilor psilocibe şi psilocybine.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite