Trafic intens spre mare şi spre spre munte, de 1 Mai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia Rutieră a suplimentat efectivele în acest weekend pentru a fluidiza traficul rutier pe rutele care duc spre munte şi litoral.

Agenţii de circulaţie vor fi prezenţi pe drumurile naţionale care leagă staţiunile turistice de marile oraşe şi pe autostrăzile A1 şi A2, către punctele de trecere a frontierei, dar şi pe traseele de acces spre aceste zone.

Pentru evitarea aglomeraţiei pe Autostrada A2 Bucureşti- Constanţa, Poliţia Rutieră ne recomandă ca rute alternative DN2 - DN 2A Bucureşti- Urziceni- Slobozia- Constanţa. Un trafic intens se va înregistra şi în staţiunile de la malul mării, mai ales la intersectarea D.N. 3 cu intrările în aceste staţiuni turistice.

Drumuri în reparaţii în Constanţa
Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Constanţa (DRDP) a început o lucrare la intersecţia spre Cumpăna, la ieşirea din municipiul Constanţa. „Sperăm ca până la sfârşitul acestei săptămâni să finalizăm lucrarea. Oricum, pentru minivacanţa de 1 Mai, traficul nu va avea de suferit din cauza lucrărilor, iar acest lucru este valabil şi pe lucrările la trama stradală de la DN39 până la Agigea, dar şi pentru lucrările de lărgire a variantei Eforie“, a declarat Aidân Ibram, directorul DRDP Constanţa.

DN39 nu este singura arteră pe care se lucrează. Alte lucrări se desfăşoară şi pe porţiunea de DN39 cuprinsă între Constanţa şi Agigea, dar şi pe Podul de la Giurgeni - Vadu Oii, Podul Mixt de la Cernavodă şi pe DN22C spre Tulcea.

Trafic intens pe DN 1

Principalele artere care leagă Bucureştiul de staţiunile montane de pe Valea Prahovei vor fi împânzite de agenţi rutieri începând de astăzi şi până duminică seara. „Vom avea mai mulţi poliţişti rutieri în zonele Pucheni-Bărcăneşti, Metro-Paralela 45 –Băneşti, la Nistoreşti, şi bineînţeles la Comarnic, Sinaia, Azuga şi Buşteni. Radarele vor fi puse în funcţiune mai ales pe DN“, a declarat comisar Ştefan Crivăţ, şeful Poliţiei Rutiere Prahova.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite