Topul celor mai scumpe jucării din magazinele online româneşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Au mai rămas doar trei zile până la Moş Nicolae şi goana după cadouri s-a înteţit. Pentru părinţii care nu au fost atinşi de criză, însă nu au timp să alerge prin toate colţurile din oraş ca să umple ghetuţele cu jucării, magazinele online sunt pregătite să le golească buzunarele chiar şi de aproape 10.000 de lei.

Telefoanele s-au încins iar micii comercianţii de pe internet nu mai fac faţă comenzilor. „Vă rugăm, spune-ţi pe scurt ce comandă doriţi să vă onorăm, mai aşteaptă şi alţii pe linie şi trebuie să ne mişcăm rapid”. Aşa ne-a întâmpinat la caăpătul firului un reprezentant al unui site care comercializează jucării a căror valoare medie atinge 5.000 de lei.

Pentru cei care sfideză criza, vă prezentăm mai jos un clasament al celor mai scumpe cadouri pe care le puteţi oferi copiilor dumneavostră de Moş Nicolae:

1. Complex de joacă Ashford – 8.057 lei
www.jucariidejucarii.ro


Ashford Swingset oferă un fort de aproape 13 mp (8 mp căsuţa şi veranda, 5 mp pavilionul familial) cu măsuţa de picnic detaşabilă în zona inferioră.

Acoperişul curbat al căsuţei şi pavilionului familial sunt realizate integral din lemn şi conferă sistemului un aspect de poveste. Veranda cu pergola decorativă, cupola cu cocos de vant funcţional, leagănul tip planor de 1 sau 2 locuri, 2 leagăne tip centură şi nisipar mare (nisipul nu este inclus), plus toboganul de 3,65 m sunt ideale pentru orele petrecute în grădină.

Ashford este realizat din lemn atent ales şi tratat sub presiune pentru durabilitate şi siguranţă.

2. BERG Toys: Kart cu pedale Ferrari FXX Exclusive BF-7 – 6.715 lei
www. toyz.ro

complex de joacă


Kartul cu pedale Ferrari FXX Exclusive iti permite sa experimentezi o acceleratie impresionanta si o super manevrabilitate pe curbe.
Ferrari FXX Exclusive este echipat cu spoiler aerodinamic fata, jante usoar din aliaj si cauciucuri speciale pentru aderenta maxima. Cutia cu 7 viteze si franele pe disc asigura viteze impresionante si siguranta la franare.

kart

3. Maşinuţa cu radiocamandă BMW 320 S Line 08 RTR Painted – 4.662 lei
www.jucarii-online.ro


Gama Sportsline 08 oferă calitate la preţuri competitive pentru începători. Modelul BMW 320 RTR este o variantă complet asamblată gata de a fi condusă, cu caroseria pictată şi include sistem de control radio, servo, baterii şi încărcător. Modelul are un motor de 23 ccm. Un rezervor de benzină ajunge pentru o călătorie de 45 minute.

4. Kart cu pedale BERG John Deere BF-3-3.805 lei
www.jucariidejucarii.ro

bmw


Dimensiuni: 162 x 85 x 110 cm.
Greutate: 70 kg.

5. Bucătărie pentru copii – Lifestyle Deluxe – 1.727 lei
www.dinoland.ro

image


Bucătăria conţine 6 dispozitive electronice: cuptor cu microunde, cuptor, maşină de spălat vase, plită electrică, telefon şi lumină.

Are multiple dulapuri şi sertare pentru depozitare cu manere din fier autentice.
Are suport pentru farfurii, raft de depozitare si suport de agatat canile. De asemenea are un sertar compartimentat cu 2 cosuri de fructe sau legume ce pot fi scoase afara.

Contine un set de 38 de pise şi accesorii cuprinzând: 2 cosuri, tigaie pentru prăjit, set de vase şi tigăi, oala pentru fiert cu capac ce emite sunet de prăjire sau fierbere.
Accesoriile au nevoie de 8 baterii AA si 5 baterii AAA (nu sunt incluse în pachet)

6. Toys Toys: Maşinuţă electrică Porsche Cayenne Turbo 1.676
www.toyz.ro

buc
turbo

Maşinuţa electrica Porsche Cayenne Turbo este recomandată copiilor cu înălţimea sub 110 cm şi cu greutatea sub 30 Kg.

Caracteristici:
- volan sport;
- acceleraţie la picior;
- 3 trepte: înainte, înapoi si neutru;
- frână electronică la pedală;
- 2 oglinzi laterale;
- viteza maximă 5 Km/h;
- jante care le imită pe cele din aliaj;
- timp mediu de funcţionare de 90 minute;
- timp de reîncarcare acumulator 12 ore;
- motor electric de 6V
- încărcator inclus.

Maşinuţele electrice sunt construite dintr-un şaşiu tubular de aliaj uşor dar în acelaşi timp cu o rezistenţă sporită. Cochilia este fabricată din polietilenă extra dură şi flexibilă. Vopseaua NON-TOXICĂ este injectată adânc în material, ceea ce se traduce într-o siguranţă sporită pentru copil şi o foarte bună rezistenţă la zgârieturi şi lovituri.









București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite