Vezi aici topul celor mai mari pensii alimentare plătite de vedetele din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O noua modă prinde din ce în ce mai mult contur în showbiz-ul autohton. Fie ei oameni de afaceri, cântăreţi sau fotbalişti, toţi  preferă să-şi părăsească nevestele şi copiii pentru a-şi începe o altă viaţă alături de tinere domnişoare. Pensiile alimentare de câteva mii de euro nu reprezintă  însă o problemă pentru cei care şi-au construit imperii financiare de milioane de euro.

De departe cea mai mare sumă de bani vehiculată deocamdată în acest caz o reprezintă cei 50.000 de euro pe care şeful de la Dinamo, Cristi Borcea, s-ar fi arătat dispus s-o plătească, lunar, pentru ca fostă soţie să aibă grijă în continuare de gemenii lor. "Cristi îi dă 50.000 de mii de euro pensie alimentară Mihaelei. Cu banii ăştia o femeie trece mai uşor peste suferinţa. Din câte am auzit eu, cei doi gemeni vor rămâne cu mama lor, iar băiatul cel mare va plecă cu tatăl.

S-au înţeles să împartă tot”  a declarat  omul de afaceri Gigi Becali, naşul lor de cununie, pentru o emisiune de divertisment. Oficial, aceasta ar fi cea mai mare pensie alimentară oferită până acum în România!

 Pe locul doi, cu o sumă de 10 ori mai mică, urmează fotbalistul Adrian Mutu, cel care plăteşte, potrivit ziarului Libertatea, 5.000 de euro pentru întreţinerea lui Mario, băiatul rezultat din căsătoria cu Alexandra Dinu, asta după ce zvonurile de-atunci dădeau ca sigură o pensie alimentară de 40.000 de euro pe lună.  

  Alexandra Dinu, fosta soţie a atacantului Adrian Mutu, alături de Mario, fiul lor

image

În 2008, actualul antrenor al Universităţii Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a rupt mariajul cu soţia lui, Mariana, după 14 ani de căsătorie. Aceştia au avut împreună un băieţel, Luca, în vârstă acum de 8 ani, pentru care plăteşte pensie de 2.500 de euro.

Reghecampf şi-a refăcut viaţa alături de Ana Maria Prodan
De la Schwarzenberg pentru Mihaela Radulescu, 6 milioane de euro!
  
Un alt fotbalist, Claudiu Nicolescu, a fost obligat de Judecătoria Sectorului 2, în 2007, să plătească o pensie alimentară de 2.300 de euro pe lună pentru cei doi copii. Click! scria atunci ca soţii au cerut termen instanţei Judecătoriei Sectorului 2, pentru a ajunge la o înţelegere cu privire la custodia şi pensia alimentară a copiilor. Avocatul lui Niculescu a spus că acesta ar putea ajunge la o înţelegere amiabilă cu fosta sa soţie, pentru a nu fi nevoiţi să aducă cei doi copii în faţa instanţei.

image

Claudiu Niculescu împreună cu fosta soţie, Lidia, şi fetiţa lor, Rebecca.

image

Până la acea dată Lidia Niculescu primea 2.000 de euro pensie alimentară pentru cei doi copii, potrivit avocatului fotbalistului. 

Un divorţ ceva mai răsunător s-a petrecut în toamna lui 2010. După ce s-au făcut albie de porci prin ziare şi pe la televiziuni, Mihaela Radulecu şi soţul acesteia, Elan Schwarzenberg, au "căzut la pace" în faţa instanţei, care a decis ca omul de afaceri să-i plătească lunar 2.000 de euro pentru întreţinerea fiului lor, Ayan. Potrivit Mediafax, intr-un timp record, de 10 minute, aceştia au împărţit şi bunuri comune în valoare de 6 milioane de euro.

  Elan Schwarzenberg, Ayan şi Mihaela Rădulescu

image

 În luna noiembrie 2006, cântăreţul Ştefan Bănică s-a dus la un notar pentru a-i cere un act prin care să o oblige pe Camelia Constantinescu, fosta lui soţie, să nu plece din ţara cu băieţelul celor doi. Puţin mai târziu însă, fosta iubită şi mama copilului cântăreţului a acceptat să semneze actul contra unei pensii alimentare lunare de 1.500 de euro, plus maşină şi casă. 

Ştefan Bănică Jr. împreună cu fiul său din prima căsătorie

image

 Tot 1.500 de euro pensie de întreţinere a fost obligat să plătească şi politicianul Bogdan Olteanu, după desfacerea căsătoriei cu Cristina Isabela Andone, fosta soţie, cu care are doi copii. 

Bogdan Olteanu
Bogat sa fii, noroc sa ai

Au fost vedete însă care au scăpat mai ieftin, iar la categoria pensiilor sub o mie de euro intră şi Ioan Gyuri Pascu, care plăteşte 700 de euro pe luna pentru fetiţa de 14 ani pe care o are împreună cu Daniela Pascu. Totodată, umoristul i-a lăsat fiicei sale şi un apartament. 

image

Ioan Gyuri Pascu

image

La fel de simple au fost lucrurile şi în cazul pilotului Adrian Iovan, fostul soţ al creatoarei de modă Româniţa Iovan. Micuţul Albert Adrian, copilul celor doi, a rămas după divorţ în custodia vedetei şi primeşte lunar de la tatăl său o pensie alimentară de 500 de euro.

Jurnalistul făcut celebru de Dan Diaconescu, Luis Lazarus, scoate lunar din buzunar 450 de euro pentru a-i asigura întreţinerea micuţei Ana, fetiţa rezultată din prima căsătorie.

Luis Lazarus

image

"Omul momentului", milionarul Irinel Columbeanu a fost obligat de Judecătoria Buftea la plata lunară a 2.000 de lei pentru întreţinerea Irinei, a cărei custodie se află momentan în mâna Monica Columbeanu până la pronunţarea divorţului.

Irinel şi Irina Columbeanu
TOPUL PENSIILOR

1. Cristi Brocea 50.000 de euro
2. Adrian Mutu 5.000 de euro
3. Laurentiu Reghecampf 2.500 de euro
4. Claudiu Niculescu 2.300 de euro
5. Elan Schwarzenberg 2.000 de euro
6. Stefan Banica Jr. 1.500 de euro
 7. Bogdan Olteanu 1.500 de euro
8. Ioan Gyuri Pascu 700 de euro
9. Adrian Iovan 500 de euro
10. Irinel Colmbeanu 450 de euro
11. Luis Lazarus 450 de euro

image
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite