VIDEO Toma Caragiu, Octavian Cotescu şi Ştefan Bănică vor fi la Revelionul Revelioanelor pe TVR 3

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele mai bune selecţiuni din arhiva revelioanelor realizate de Televiziunea Naţională vor fi difuzate sâmbătă seara, de la ora 22.00, pe TVR 3.  

Vor fi difuzate scheciuri cu Toma Caragiu sau Ştefan Bănică Senior, din arhivă, iar în platou vor fi prezenţi artişti iubiţi de public. Prezentatorii maratonului Revelionul Revelioanelor sunt Irninis Miricioiu şi solistul de Operă Oliver Popa.

Cătălin Botezatu i-a creat o rochie specială prezentatoarei TVR 3

“Irninis este o fată foarte frumoasă şi avem o colaborare trainică, întotdeauna se poate baza pe mine”, spune Botezatu.

“În Revelionul Revelioanelor” îi veţi revedea pe Toma Caragiu, în schiţa „Administratorul de bloc”, sau pe Octavian Cotescu, alături de Radu Beligan, cu dialogul „În şanţ”. Pe Ştefan Bănică Senior, în „Trece timpul ca nebunul”, dar şi cuplul Stela - Arsinel în „Travesti”. Pe scenă vin Marcel Pavel cu sora lui, Gina Pavel, Vunk, dar şi Cornelia Catanga cu  Aurel Pădureanu, trupe de muzică şi baletul Teatrului de Revistă “Constantin Tănase”, Jukebox, Keo, Ozana Barabancea, Rodica Popescu Bitănescu, Krypton, Magda Rovinescu, Taboo Boys, Matilda Pascal Cojocăriţa Ştefan Cigu, Dida Drăgan, Ovidiu Komornick, Gabriel Dorobanţu sau Alexandra Ungureanu. Telespectatorii TVR 3 se vor bucura cu adevărat  urmărind  Revelion Revelioanelor!”, a declarat Irninis Miricioiu.

În program sunt şi momente remarcabile cu Marin Moraru şi Marian Hudac în schechiul “La doctor”,  Ştefan Tapalagă şi Virgil Ogãşanu în “Cu o singura fisă”, Carmen Stănescu şi Jean Constantin în “Cititorul de contor”, Jean Constantin în celebrul “Tango mizer”, Tamara Buciuceanu în “Nu fac politică!”, pe Romica Puceanu în nemuritoarea piesă “Florăresele”, pe Mitică Popescu  în “Danga Langa”, pe Valentin Uritescu în “Scumpirea şi bugetul”, pe Dem Rădulescu şi Horia Serbănescu în “Papanaşul”.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite