Bucureşti: Toamna distracţiilor pentru studenţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Studenţilor li se pregătesc în următoarea perioadă campionate sportive, concerte, vizite gratuite la muzeu şi concursuri de miss.

Mai citiţi şi:

FESTIVAL: „Bere Gratis“ pentru studenţi în Parcul Izvor

Cea de-a patra ediţie a festivalului studenţesc „Studenţiada“ începe luni, în 12 oraşe din ţară. Timp de o săptămână, studenţii vor merge gratuit la teatru, operă, muzee şi film, şi votr participa la târguri de hobby-uri, campionate sportive şi concursuri.

De la evenimentul, organizat de Uniunea Naţională a Studenţilor din România (UNSR), nu vor lipsi petrecerile tematice, expoziţia de maşini de epocă, taurul la proţap şi sporturile extreme precum karturi, tiroliană, paintball, echitaţie sau tir cu arcul.

Vor juca fotbal cu echipa Dinamo

În Capitală, prima zi a festivalului va debuta cu un meci de fotbal amical între studenţi şi echipa de fotbal Dinamo Bucureşti, pe terenurile de fotbal din Parcul Crângaşi.

Toate activităţile din cadrul festivalului „Studenţiada“ sunt gratuite, iar pentru a vedea programul festivalului şi pentru a-şi rezerva bilete, studenţii trebuie să se înscrie pe site-ul www.studentiada.ro.

Un alt festival dedicat studenţilor, Unifest, organizat de Uniunea Studenţilor (USR), va avea loc începând cu 9 noiembrie. Petrecerile, accesul gratuit la instituţii culturale şi concursurile de miss sunt atracţiile  principale ale festivalului.


 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite