TITULARIZARE 2011. Astăzi se afişează rezultatele. Vezi aici când va avea loc repartizarea candidaţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Profesorii care au susţinut examentul de titularizare vor primi astăzi rezultatele. În Bucureşti, peste 2.300 de candidaţi au luptat pentru 557 de posturi titularizabile. Cea mai mare concurenţă a fost la catedra de Limba română.

Astăzi va avea loc afişarea rezutatelor la sediul instiuţiei de învăţământ unde s-a susţinut examenul de titularizare. Candidaţii pot depune contestaţiile până mâine la ora 17.00. Afişarea rezultatelor finale are ca termen data de 21 iulie 2011.

Candidaţii care au obţinut medii peste 7 sunt titularizabili chiar dacă la momentul promovării concursului nu există catedre libere. Ei vor putea ocupa un post la repartizarea publică.

S-au afișat notele la examenul de titularizare. Vezi aici rezultatele pentru București

Cei care au promovat concursul cu medii peste 7 şi nu găsesc o catedră în specialitatea pentru care au concurat vor putea ocupa un post de suplinitor până la eliberarea unei catedre.

Prima etapă de repartizare - repartizarea în şedinţă publică, la nivel de centru de concurs/unitate de învăţământ- a candidaţilor care au obţinut cel puţin nota 7,00 pe posturile didactice/catedrele vacante titularizabile se realizează în zilele de 22 şi 25 iulie 2011.

Pentru a doua etapă de repartizare la nivel naţional a candidaţilor care au obţinut cel putin nota 7,00 pe posturile didactice/catedrele rămase vacante titularizabile după prima etapă, în perioada 27-28 iulie 2011 candidaţii interesaţi depun opţiuni la centrele de concurs unde s-au înscris.

În data de 29 iulie 2011 se realizează repartizarea computerizată la nivel naţional, in baza opţiunilor depuse de candidaţi.

Citeşte şi

TITULARIZARE 2011. Viitori profesori au fost eliminaţi din concurs pentru că au încercat să copieze


Niciun post pentru Fizică şi Chimie

Cea mai mare concurenţă la titularizarea din Bucureşti a fost la catedra de Limba românăî, unde a fost scos la concurs un singur loc şi s-au înscris 221 de candidaţi.

În Capitală au fost scoase la concurs 557 de posturi titularizabile, dintre care 343 pentru educatoare, 44 pentru învăţătoare, 13 pentru Limba franceză, 12 pentru Limba engleză, 10 pentru Educaţie fizică, 19 pentru învăţămîntul special, patru pentru Religie, trei pentru Matematică, două pentru Istorie, câte unul pentru Limba română, Informatică, Geografie şi Educaţie muzicală şi niciun loc pentru catedrele de Fizică şi Chimie.

Aproximativ 3.000 de candidaţi s-au înscris la concursul de titularizare în Capitală, dar la concurs s-au prezentat doar 2.308. Dintre aceştia, 269 s-au retras şi 20 au fost eliminaţi, 12 pentru că au încercat să copieze şi restul din alte motive.

Rămâneţi pe bucuresti.adevarul.ro pentru a afla rezultatele la examenul de titularizare 2011.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite