Bucureşti: EXCLUSIVITATE: Faith No More a campat în Parcul Tineretului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri, membrii trupei şi-au parcat autocarele în spatele Sălii Polivalente.

Înainte de concertul de aseară, rockerii au vizitat fosta Casă a Poporului şi au mâncat în cartierul Teiul Doamnei din sectorul 2. „Adevărul” vă prezintă în exclusivitate imagini şi reacţii de la vizita lor.

Ieri, în jurul orei 13.00, vedetele de la Faith No More şi echipa tehnică au sosit în Bucureşti. În timp ce trei dintre membrii trupei, printre care şi solistul Mike Patton, se pregăteau să meargă într-un scurt tur al Bucureştiului, staff-ul tehnic şi-a început treaba la Sala Polivalentă.

Unii tehnicieni scoteau din cele trei autocare parcate în spatele clădirii din Parcul Tineretului instrumentele şi aparatura de sonorizare, alţii, obosiţi după concertul de ieri din Bulgaria, se odihneau pe o pătură aşternută la umbra copacilor din parc.

Au venit cu maxi-taxi la “Casa Poporului”

„Bill Gould, basistul trupei Faith No More, a mai fost în vizită la Palatul Parlamentului şi a vrut să le facă o surpriză şi colegilor săi, invitându-i la un tur”, au explicat organizatorii dorinţa muzicienilor de a vedea măreaţa construcţie. Astfel, vizita specială a rockerilor a început la ora 15.20 şi s-a terminat chiar înainte de închiderea programului de la fosta Casă a Poporului, la ora 16.00.

Membrii formaţiei şi-au exprimat încă de acum câteva zile dorinţa de a vedea clădirea, un simbol al perioadei comuniste din România. Însoţiţi de o parte dintre organizatorii concertului de la Bucureşti şi de un singur bodyguard, tot din România, cei cinci rockeri au venit la Parlament cu un maxi-taxi.

Îmbrăcaţi lejer, cu tricouri, bermude şi şlapi, muzicienii s-au „pierdut” în mulţimea de turişti străini de la intrarea sediului Parlamentului.

Tentaţi de mâncarea tradiţională românească

La sfârşitul turului, membrii trupei au spus că le place foarte mult actualul sediul al Parlamentului României, declarându-se impresionaţi de tablourile şi arhitectonica clădirii. Bateristul trupei a spus în glumă că lui i-a plăcut cel mai mult piscina aleşilor statului.

După tur, rockerii au mers să încerce mâncare tradiţională românească la unul dintre restaurantele cu specific din zona Teiul Doamnei.

Primul turneu după 11 ani de absenţă

Cu o carieră ce se întinde pe parcursul a 17 ani şi cu şase albume vândute în peste 10 milioane de exemplare în întreaga lume, Faith No More este unul dintre cele mai importante nume din istoria rockului alternativ.

Reuniţi anul acesta, Faith No More a cântat aseară la Bucureşti celebrele piese „Easy“, „We care a lot“, „Epic“, „The real thing“, „Falling to pieces“ sau „Last cup of sorrow“. Concertul face parte din „Reunion Tour 2009“, care include spectacole în mai multe ţări europene.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite