Bucureşti: Terorizaţi în propria casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru hoţi mascaţi în poliţişti au năvălit în casa unei familii din sectorul trei. Azi-noapte, cei 13 membrii ai familiei, dintre care trei minori, se aflau în apartamentul lor de pe strada

Patru hoţi mascaţi în poliţişti au năvălit în casa unei familii din sectorul trei. Azi-noapte, cei 13 membrii ai familiei, dintre care trei minori, se aflau în apartamentul lor de pe strada Istriei din sectorul 3, când, în jurul orei 23.00, a sunat cineva la uşă. Unul dintre băieţi s-a dus să răspundă fără să se uite însă pe vizor.

Tâlharii, înarmaţi cu pistoale, bâte şi cuţite şi cu cagule pe cap, le-au cerut oamenilor toţi banii din casă. Capul familiei împreună cu unul dintre băieţi au încercat să se opună, dar nu au avut sorţi de izbândă. Unul s-a ales cu o leziune la cap iar celălalt cu o tăietură pe spate.

„Unul a stat la uşă, iar ceilalţi trei au năvălit în casă cu pistoale, care cred că erau de jucărie. Am apucat să îl lovesc pe unul cu pumnul, dar degeaba“, a spus capul familiei.

Cel mai probabil, hoţii veniseră la pont.
„Pe 24 septembrie am primit o arvună pentru un apartament pe care l-am primit moştenire. Oricum nu ne-a mai rămas niciun ban, dar cred că au venit la pont. Şi acum stăm cu frică, nu e posibil să fim terorizaţi la noi în casă“, a zis una din membrele familiei.

Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului pentru a cerceta cazul. Ancheta se bazează pe amprentele şi pe cătuşele uitate de tâlhari în apartament. „Deocamdată nu au fost identificaţi infractorii, dar se fac în continuare cercetări“, a declarat Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite