Termoficarea din Drumul Taberei, schimbată în totalitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Municipalitatea va cheltui aproape 30 milioane de euro pentru a astupa găurile din sistemul centralizat de termoficare. Un prim proiect care va fi licitat pe 19 decembrie vizează deschiderea

Municipalitatea va cheltui aproape 30 milioane de euro pentru a astupa găurile din sistemul centralizat de termoficare.

Un prim proiect care va fi licitat pe 19 decembrie vizează deschiderea unei noi campanii de contorizare. Este vorba de 13,5 milioane de euro care vor fi cheltuiţi pentru scările care au deja contoare, însă aparatele de măsură nu sunt digitale.

O altă cheltuială reprezintă investiţia de 15,5 milioane de euro pentru modernizarea reţelei Regiei Autonome de Distribuţie a Agentului Termic (RADET) din Cartierul Drumul Taberei. În ultimii ani, RADET a fost o adevărată gaură neagră pentru bugetul local, regia înghiţind sute de milioane de euro.

Din cei peste 4.000 de kilometri de reţele pe care le are în administrare RADET, în 10 ani au fost înlocuite numai 15% din ele. "După prima contorizare, pierderile RADET au ajuns la 35%. Reţeaua e ca şi scoasă din uz şi oricând poate plesni", a declarat viceprimarul Răzvan Murgeanu la ultima Comisie de Dialog Social a Municipalităţii.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite