Terenurile din Capitală, vândute în Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mult de 2.000 de locuinţe „la cheie” finalizate anul trecut în Bucureşti nu au proprietar, reiese dintr-un raport din decembrie al companiei de consultanţă imobiliară REAS. Dezvoltatorii

Mai mult de 2.000 de locuinţe „la cheie” finalizate anul trecut în Bucureşti nu au proprietar, reiese dintr-un raport din decembrie al companiei de consultanţă imobiliară REAS. Dezvoltatorii au redus în zadar preţurile cu până la 5.000 de euro, deoarece cumpărătorii nu mai au bani, iar băncile nu mai oferă uşor credite.

Astfel, proprietăţi din Capitală şi din împrejurimi au ajuns să fie scose la vânzare în cadrul unui târg imobiliar desfăşurat la Milano, Italia. Terenurile româneşti, cu suprafaţă maximă de 25.000 mp fiecare şi valorând peste 5 milioane de euro, vor fi oferta-chilipir de la „La Fiera Immobiliare (FIIM)”, până la sfârşitul lunii iulie 2009.

„Cei mai mulţi investitori sunt în general constructori din Italia care caută să îşi continue activitatea şi să cumpere terenurile de dimensiuni medii şi mari, cu valori ce depăşesc cinci milioane de euro, pentru a dezvolta proiectele peste doi sau trei ani, când va trece perioada de criza existentă”, se arată pe site-ul târgului.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite