Medicii austrieci: Teo Trandafir este în continuare în comă indusă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spitalul din Viena, AKH, unde este internată Teo Trandafir, a anunţat că deputatul se află în comă indusă şi nu poate comunica.

Teo a fost operată joia trecută, iar intervenţia a durat aproximativ trei ore. Deputata PDL a fost internată la Viena în data de 11 ianuarie, cu diagnosticul pancreatită acută.

De la începutul lunii februarie, specialiştii austrieci au intervenit de trei ori endoscopic pentru drenarea pseudochisturilor, ameliorarea stării septice şi prevenirea formării unui abces.

Pancreatita acută o ţine pe Teo Trandafir pe patul de spital din 6 ianuarie.

Comunicatul emis de către clinica din Viena: „Doamna Teodora Trandafir se luptă cu necroza severă a pancreasului. Cu toate că această boală nu îi ameninţă direct viaţa, boala în sine este neprevizibilă şi periculoasă pentru viaţa ei. Ea se află într-un program intensiv de îngrijire şi are nevoie de tratament interdisciplinar. Acum se află în anestezie generală şi nu poate comunica. Va rămâne în această stare în viitorul apropiat. Pentru a-i proteja intimitatea, s-a decis că nu vom mai face decât un singur anunţ public în fiecare săptămână despre starea ei“.

Rămâneţi pe bucuresti.adevarul.ro pentru detalii.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite