Teo Trandafir ar putea fi transferată la un spital din Viena

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ion Uţă, tatăl lui Teo Trandafir, spune că fiica lui este cu moralul la pământ şi că niciodată nu a mai văzut-o aşa.

Teo Trandafir, în stare gravă la spitalul Elias

Teo Trandafir nu mai vrea ca medicii să dea detalii cu privire la starea sănătăţii sale

Bărbatul, care este medic de profesie, confirmă faptul că Teo Trandafir suferă de pancreatită acută şi spune că există posibilitatea ca vedeta să fie mutată la un spital din Austria, potrivit Click!

Deputatul Tinel Gheorghe: Teo Trandafir se simte mai bine

"Moralul ei, care este de obicei ferm, e la pământ, eu am luat-o olteneşte şi i-am spus să nu se lase acum, că acum poate să arate ce poate. Dacă va fi dusă în Austria, acest lucru se va întâmpla în următoarele zile, dar asta vor decide medicii", a mai spus ion Uţă.

Deputatul PDL Teo Trandafir va merge să se trateze într-o clinică din Viena, în prezent ea fiind internată la Spitalul Elias din Capitală, cu diagnosticul de pancreatită acută, scrie şi Mediafax.

Managerul Spitalului Elias, Doina Dimulescu, a declarat pentru sursa citată că Teo Trandafir se simte mai bine şi "este în discuţie plecarea ei la Viena", pentru tratament în altă clinică. Întrebată de ce ar trebui să plece Teo Trandafir pentru tratament la Viena, Dimulescu a răspuns: "În general, la noi lipsesc multe".

Potrivit showbiz.ro, Teo Trandafir şi-a postat pe contul de Facebook: "Fetele mele dragi, mâine vizitez Viena! Ce să vă aduc?".

Austria este destinaţia medicală preferată de pacienţii români.

Clinicile şi spitalele din capitala austriacă sunt printre cele mai costisitoare din Europa dar acest aspect nu i-a ţinut la distanţă pe pacienţii români în ultimii ani deoarece profesionalismul acestora a salvat cazuri disperate. De exemplu, o zi de spitalizare la spitalul Allgemeines Krankenhaus din Viena (AKH) costă aproximativ 1.000 de euro iar alte clinici private au tarife şi de peste 1.500 de euro.

Foarte multe vedete şi personalităţi cu dare de mână şi-au căutat vindecarea în spitalele austriece, cum ar fi fostul ministru al Muncii, Marian Sârbu, fostul senator PSD Antonie Iorgovan şi chiar preşedintele Traian Băsescu, care a fost operat în 2006 de hernie de disc la spitalul AKH. Şi Amelia Antoniu a mers tot la Viena anul trecut, după ce a fost la un pas de moarte în urma unei infecţii contractate în spital.




București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite