Telefonul pentru pensionari, la mare căutare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Orange a lansat, astăzi, în premieră în ţara noastră, un telefon uşor de folosit, dedicat seniorilor. Modelul ZTE S302 este dotat cu radio şi lanternă, butoanele sunt foarte mari şi cifrele tastate sunt redate vocal. În plus, telefonul beneficiază şi de un buton pentru apeluri de urgenţă.

Deşi piaţa telefoniei mobile este acaparată, pe zi ce trece, de telefoane cât mai performante, Orange a lansat, în această dimineaţă, un telefon mobil cu funcţii minimaliste. Acesta este dedicat în special pensionarilor, dar poate fi achiziţionat de oricine doreşte un telefon simplu.

Telefonul se remarcă, în primul rând, prin tastele foarte mari şi ecranul monocrom, pe care cifrele sunt foarte uşor de citit. Dar, cel mai important la acest telefon sunt funcţiile, datorită cărora pensionarii pot folosi foarte uşor mobilul. Probabil cea mai folositoare dintre acestea este butonul SOS de pe spatele său. La apăsarea acestui buton se formează automat numărul de urgenţă 112.

Primii clienţi, la prima oră
Astăzi, în ziua lansării, bătrânii cumpărau deja „telefonul minune”, datorită funcţiilor simple pe care le deţine acesta. Până la ora 11.00, din magazinul Orange de la Victoriei, telefonul fusese cumpărat deja de patru persoane.

„Noi aveam alt telefon, dar îl foloseam mai greu. Acest model este unul foarte interesant şi folositor pentru persoanele în vârstă”, a spus a doua persoană care a cumpărat telefonul ZTE S302, Gherghina Ticoi. Aceasta era însoţită de soţul ei, Niculae, care şi-a achiziţionat şi el modelul ZTE S302.

Telefonul ZTE S302 este disponibil la preţuri cuprinse între 1 euro şi 9 euro, cu un abonament special, Delfin 6 Senior, care costă 6 euro. Acest abonament este cu 500 de minute pentru apeluri în reţea şi către orice reţea fixă naţională şi 50 de minute naţionale.

În afara ofertei Senior, telefonul poate fi achiziţionat la preţul de 43 de euro. „Este un telefon foarte util pentru persoanele în vârstă. Deja au fost achiziţionate trei telefoane din magazinul nostru, iar al patrulea este achiziţionat chiar în acest moment”, a spus Mădălina Ghiţă, shop manager al magazinului Orange de la Piaţa Victoriei.

1 euro este preţul cel mai mic la care poate fi achiziţionat telefonul pentru pensionari. În afara abonamentului special Senior, telefonul costă 43 de euro.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite