Teatrul este regele săptămânii îndrăgostiţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un loc bun la un spectacol poate fi cel mai potrivit cadou pentru soţia, prietenul sau copilul pe care îl iubeşti. Fabricile de emoţii lansează şi în această săptămână invitaţii la teatru

Un loc bun la un spectacol poate fi cel mai potrivit cadou pentru soţia, prietenul sau copilul pe care îl iubeşti. Fabricile de emoţii lansează şi în această săptămână invitaţii la teatru de calitate, pentru toate vârstele.
Stela Popescu joacă pentru copii
Opera Comică pentru Copii a pus în scenă o adaptare după "Chiriţa în provincie" de Vasile Alecsandri, pe muzica lui Al. Flechtenmacher. Chiar dacă în anumite momente spectacolul depăşeşte pragul de înţelegere al publicului ţintă (de la 5 la 12 ani), o stare de molipsitoare veselie se instalează chiar de la prima intrare în scenă a Chiriţei. Regizorul Cristian Mihăilescu conduce o distribuţie entuziastă, în care strălucesc Stela Popescu şi artişti ai Operetei şi Operei Naţionale. Actriţa mărturiseşte că a mai abordat acest rol în momentul absolvirii Institutului de teatru şi l-a reluat acum, în versiunea Operei Comice pentru Copii. În februarie, începând de astăzi, sunt programate spectacole în fiecare luni de la orele 14 şi 16 şi în fiecare marţi doar de la ora 16.
Invitaţii-cadou la premiera "Uşa"
Cuplurile de îndrăgostiţi pot primi cadou invitaţii la premiera oficială a spectacolului "Uşa" de Matei Vişniec, în regia lui Alice Barb, ce va avea loc pe 14 februarie, la sala ArCuB. Centrul de Proiecte Culturale al Primăriei Bucureşti oferă o sută de invitaţii, în limita locurilor disponibile, aşa că trebuie să vă grăbiţi. Premiera este şi un cadou şi pentru regizoarea spectacolului şi soţul ei, pentru că ambii îşi serbează zilele de naştere în această perioadă: Alice Barb pe 14 februarie, iar George Ivaşcu pe 15 februarie. Actorul joacă în spectacol alături de Cerasela Iosifescu şi Claudiu Bleonţ.
Dramaturgie tânără, Teatrul Foarte Mic
Proiectul dramAcum, lansat de un grup de regizori interesaţi de dramaturgia autohtonă tânără, va fi protagonistul acestei săptămâni la Teatrul Foarte Mic. Săptămâna dramAcum va începe miercuri, cu Tanga Project - o serie de patru spectacole de teatru, de câte zece minute, realizate în urma unui workshop de dramaturgie desfăşurat în cadrul Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică. Următoarele zile sunt rezervate producţiilor Teatrului Mic pe texte dramAcum: "8pt n9uă. 89...fierbinte după 89" (joi), "Elevator" (vineri), "Vitamine" (sămbătă) şi "mady-baby.edu" (duminică).

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite