Teatru pe ecrane în plină stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Secvenţe din piesele care vor fi jucate în acest sezon în cele 19 teatre din Bucureşti rulează, în acest weekend, pe ecrane LCD instalate pe Calea Victoriei în cadrul unui eveniment denumit

Secvenţe din piesele care vor fi jucate în acest sezon în cele 19 teatre din Bucureşti rulează, în acest weekend, pe ecrane LCD instalate pe Calea Victoriei în cadrul unui eveniment denumit “Stagiunea”.

Ecranele sunt amplasate lângă Palatul Telefoanelor. Actori de prim rang pot fi văzuţi în scene filmate în timpul repetiţiilor sau a reprezentaţiilor din stagiunile trecute, ca într-un veritabil trailer teatral, documentate în subtext cu numele teatrului, al piesei şi al regizorului. Lângă grupul de plasme se află amenajat un mic birou de informaţii, unde pot fi găsite caiete teatrale.

Prima ediţie a “Stagiunii” a avut loc anul trecut. Cu ocazia deschiderii comune de stagiune a fost inaugurat şi un amfiteatru la Hotelul Novotel, denumit Promo-Teatru. Acesta va găzdui reprezentaţii de teatru în aer liber.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite