Taximetriștii independenți protestează astăzi la Primăria Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Protestul la care se așteaptă participarea a o sută de taximetriști este organizat de Asociația pentru Drepturile Taximetriștilor Independenți din Capitală(ADTI). Oamenii sunt nemulțumiți de comportamentul funcționarilor publici de la Direcția Transporturi Drumuri și Sistematizarea Circulației din cadrul Primăriei Capitalei despre care spun că nu le respectă drepturile.

Acțiunea de protest este programată să se desfășoare astăzi și mâine, între orele 12.00 și 16.00, la sediul Primăriei Capitalei din Splaiul Independenței. Taximetriștii nu vor veni cu mașinile însă prima lor zi de protest coincide și cu ședința Consiliului General al Municipiului București.

„Este o coincidență, dar este bine să afle și consilierii generali despre nemulțumirile noastre“, a declarat președintele ADTI, Viorel Radu.

El a adăugat că protestul îi vizează pe angajații Direcției Transporturi Drumuri și Sistematizarea Circulației din cadrul Primăriei Capitalei. „Nu își fac treaba și ne-au adus în pragul falimentului. Noi le cerem doar respectarea legii. Am avut ani de zile procese, nu respectă hotărârile judecătorești și dau doar amenzi“, a mai spus Viorel Radu.

În București sunt aproximativ 4.000 de taximetri independenți.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite