Taximetriştii nu vor autorizaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Taximetriştii din Bucureşti pot depune, începând de ieri, la Registratura Generală a Primăriei Capitalei, dosarele pentru obţinerea uneia dintre cele 590 de autorizaţii de taxi. Ieri, de

Taximetriştii din Bucureşti pot depune, începând de ieri, la Registratura Generală a Primăriei Capitalei, dosarele pentru obţinerea uneia dintre cele 590 de autorizaţii de taxi.

Ieri, de la prima oră a programului Registraturii, viitorii taximetrişti nu s-au înghesuit să vină cu dosarele pentru a putea beneficia de o autorizaţie. “Sunt deja pe listele de aşteptare, au venit şi zilele trecute pentru a depune dosare; termenul-limită de depunere a dosarelor este 14.02.2009, până atunci au tot timpul să vină”, a explicat Mircea, unul dintre angajaţii Registraturii. Eliberarea autorizaţiilor va începe din 24.03.2009, pentru a lăsa timp posibilelor contestaţii.

Taximetriştii mai vechi nu sunt de acord cu suplimentarea numărului de autorizaţii pentru Bucureşti deoarece rămân fără locuri de muncă. “Suntem prea mulţi şi deja merge foarte prost, iar de anul viitor va fi mai rău. Nu mai avem unde să parcăm şi nici nu mai putem să onorăm unele comenzi, din cauza traficului”, povesteşte Ionel, taximetrist de 10 ani.

Listele de aşteptare ale solicitanţilor de autorizaţii vor fi afişate la cele două intrări ale sediului Primăriei Municipiului Bucureşti, precum şi la Registratura Generală a Primăriei Capitalei, pe bd. Regina Elisabeta nr. 16, precum şi pe site-ul www.pmb.ro.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite