“Taxe şi impozite” pe locul unui complex alimentar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Direcţia Generală de Impozite şi Taxe Locale Sector 4 are, începând de ieri, un sediu nou care funcţinează pe strada Niţu Vasile nr.50-54. Inaugurarea a avut loc în prezenţa primarului Cristian Popescu-Piedone care a refuzat să taie panglica tricoloră, în schimb a călcat pe covorul roşu de la intrarea în instituţie.

Noul sediul al Direcţiei Taxe şi Impozite a fost reamenajat pe amplasamentul unui fost complex alimentar, iar investiţia s-a ridicat la aproape şase milioane de lei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Sector 4, Cristina Pop, suma pentru executarea lucrărilor de proiectare, dar şi pentru studiul de fezabilitate şi obţinerea avizelor necesare de la furnizori, a fost alocată din bugetul local.

Din aceiaşi bani s-a cumpărat şi mobilierul şi a fost montat sistemul de supraveghere video, cel de stingere a incendiilor, dar şi de aer condiţionat. Clădirea care dispune de două etaje are la parter ghişeele unde bucureştenii îşi pot plăti taxele şi impozitele, iar la etaj birouri administrative.

Sedii descentralizate, în cartiere

Lucrările au fost demarate în luna august anul trecut, iar reprezentanţii Primăriei se laudă că pe cei peste 1.500 de metri pătraţi le oferă locuitorilor din sectorul 4 condiţii dintre cele mai moderne pentru achitarea taxelor şi impozitelor locale.

Primăria Sectorului 4 mai dispune de două sedii pentru încasarea dărilor de la populaţie, respectiv pe Şoseaua Olteniţei nr. 37-39 şi Calea Şerban Vodă nr.43. pentru bucureştenii catre nu au plecat în vacanţă, funcţionarii publici le stau la dispoziţie, începând de astăzi, ca să încaseze taxele şi impozitele locale.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite