Tatăl poliţistului băgat în comă de un interlop: „M-am rugat în genunchi lângă el şi a deschis puţin ochii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Oprea, tatăl lui Codruţ, poliţistul din Târgovişte internat în stare foarte gravă la Spitalul Floreasca după ce a fost lovit de interlopul Danezu’, susţine că nu şi-a pierdut speranţa în privinţa şanselor de revenire ale fiului său. Din păcate, diagnosticul medicilor nu este unul promiţător.

„I-a mai scăzut temperatura. Este foarte grav din ce spun medicii dar eu îi mulţumesc Lui Dumnezeu că nu-l lasă din mână. Chiar şi medicii se minunează. Am îngenuncheat ieri lângă el şi m-am rugat pentru el iar în momentul acela a deschis puţin ochii. Eu cred că sunt semen de revenire. Rugaţi-vă toţi pentru Codruţ“, a declarat, pentru „Adevărul de Seară“, Adrian Oprea. El a mai spus că le mulţumeşte şi medicilor care au grijă de fiul său. „Directorul Radu Macovei şi doamna doctor Grinţescu se ocupă personal de starea fiului meu şi le mulţumesc“, a mai spus Adrian Oprea.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca susţine însă că starea lui Codruţ nu s-a modificat. „Este la fel de gravă. Este posibil ca un simptom disparat să fie un semn bun pentru cineva drag pacientului dar în momentul de faţă nu este nicio modificare în sens pozitiv“, a explicat Opriţa.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite