Tatăl lui Teo Trandafir: "Fata mea e boieroaică acum. Nu mă mai ascultă!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Regimurile alimentare dese, politica şi stresul au doborât-o pe Teo Trandafir, este de părere tatăl acesteia, medicul Ion Uţă.

"Regimurile alimentare sunt o zapaceală. În primul rând de la acestea a avut probleme, politica  de asemenea o problemă, că a vurt ea neapărat să se bage în asta, crede că apără copiii ăştia", a declarat Ion Uţă într-un interviu pentru Realitatea TV.

"Fata mea, până la 18 ani, făcea ce-i spuneam, acum e boieroaică, nu mă mai compar cu ea", a spus medicul.

Ceea ce este important, spune medicul, e că Teo Trandafir nu are vicii, nu fumează şi nu bea, iar acest lucru este în favoarea ei: "Băutură nici nu gustă. Toată lumea are la petreceri câte un pahar de alcool în faţă. Are şi ea, dar cu apă!".

Ion Uţă nu ştie cât va rămâne internată fiica lui la spitalul din Viena. "Ce bine ar fi să renunţe la stres", a mai spus tatăl lui Teo Trandafir.

Deputatul Teo Trandafir a ajuns, ieri, la spitalul Allgemeines Krankenhaus din Viena. Adrian Sârbu, patronul Media Pro, va suporta cheltuielile de spitalizare.

Starea de sănătate a lui Teo Trandafir este bună, iar medicii îi vor face mai multe investigaţii pentru a afla ce diagnostic are.

Ea se află internată în cel mai mare spital din Europa, cu 9.000 de angajaţi, dintre care 1.400 de medici.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite