Târg de carte în limba engleză la The International School of Bucharest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucureştenii pot vizita târgul de carte în limba engleză „ISB Book  Fair”, organizat de elevii The International School of Bucharest, până la 10 decembrie.

La cea de-a V-a ediţie a târgului vor fi prezentate peste 1000 de cărţi, reviste, atlase, toate în limba lui Shakespeare.

Lucrările surprind genuri literare şi tematici din cele mai diverse, care se adresează în special copiilor şi adolescenţilor, cei interesaţi putând găsi la târg atât beletristică, dar şi cărţi de ştiinţă şi tehnică, istorie, biologie sau geografie.

Printre volumele prezentate se numără „Gulliver’s Travels“ de Jonathan Swift şi  „Alice`s Adventures in Wonderland“ de Lewis Carroll.

 Pe tot parcursul desfăşurării târgului, în incinta ISB, se vor desfăşura sesiuni de „poveştit” în cadrul cărora elevii, părinţii şi profesorii  vor citi şi comenta diverse opere ale literaturii clasice şi contemporane, tema principală fiind Basme şi Poveşti Tradiţionale.

Preţurile cărţilor sunt pentru toate buzunarele, pornind de la 20 de  lei în cazul cărţilor pentru copii şi ajungând până la preţuri între 200 şi 500 de lei pentru encicopledii şi seriile de cărţi de aventuri. Târgul are loc în cadrul campusului din Şoseaua Gării Căţelu numărul 1 R.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite