Târg de frumuseţe la Sala Palatului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aplicaţii de manichiură franţuzească sau testarea cremelor naturale sunt câteva din ofertele expoziţiei

pentru cei care vor să-şi deschidă sau să-şi inoveze saloanele cosmetice, deoarece prezintă cele mai noi aparate în domeniu.

Zeci de modele de solar
La expoziţia care ţine până mâine au venit numeroase firme, care expun spre vânzare solare, care mai de care mai performante, după cum susţin patronii. Cele cu infraroşu, cu ozonoterapie sau cu briză de ioni negativi au "spart" gura târgului. Firma "Rowe" prezintă o capsulă Hydropolis, care face melanoterapie, hidromasaj, aromoterapie, dar şi duş şi "elimină toxinele şi grăsimea cu 15% mai mult decât orice aparat termic", spune Alina Almăşan, reprezentanta firmei. Preţul acestuia este de 7.985 de euro.

Masaje orientale şi pietre vulcanice parfumate
Printre metodele de slăbit şi înfrumuseţare se numără şi cele tradiţionale, fără aparate, ci prin efort fizic. Astăzi, la ora 14:30 are loc o demonstraţie de masaj "Thai", iar pe toată durata evenimentului, doritorii unui asemenea tratament cu uleiuri parfumate pot veni la etajul 1 al expoziţiei.

Creme din ardei iute şi măşti din ceai verde
La expoziţie, printre ofertele pentru saloane, se găsesc şi cele destinate vânzării către publicul larg. Noutăţile în domeniu sunt cremele 100% naturale, din zarzavat, din castan sau orez. O mască cu ardei iute, cu un efect rapid de înfrumuseţare, se găseşte la firma "Ilcsi", la preţul de 60 RON, în timp ce un lapte demachiant pentru revigorarea circulaţiei, cu efect anticelulitic, tot pe bază de ardei iute, la 1 litru, costă 85.82 RON. Tot la "Ilcsi" se găsesc şi produse pentru tratamentul picioarelor, pe bază de plante naturale. Astfel, o cremă pentru picioare din castan sălbatic este în jur de 65 RON (125 ml). O mască cu ceai verde costă, la "Janssen", 123 RON (1 kg.), iar una cu orez, bună pentru ochi, este 65 RON. Firmele expozante fac, în fiecare zi, demonstraţii, iar vizitatoarele pot încerca astfel produsele gratis. Expoziţia se încheie mâine, la ora 19:00.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite