Târg educaţional, la Romexpo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Centrul Expoziţional Romexpo va găzdui, în perioada 11-13 mai, târgul educaţional “Edu 2012”, care se va desfăşura sub patronajul Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului.

Evenimentul este adresat atât publicului larg (tineri absolvenţi de liceu sau facultate, elevi de liceu şi studenţi în căutare de burse de studiu, tabere educaţionale, programe de instruire sau de mentorat în străinătate), cât şi reprezentanţilor instituţiilor de învăţământ care prospectează piaţa educaţională în căutarea de dotări moderne pentru săli de clasă, amfiteatre şi laboratoare.

Potrivit organizatorilor, în contextul schimbărilor actuale din sistemul de învăţământ, târgul vine în întâmpinarea tuturor celor interesaţi de perfecţionare şi instruire cu o gamă variată de oferte şi produse educaţionale în conformitate cu standardele internaţionale. În acest scop, Romexpo, împreună cu partenerii săi, camerele de comerţ şi industrie din România, vor organiza o serie de seminarii, lecţii interactive, filme de instruire, workshop-uri şi prezentări.

În cadrul târgului, Artes şi Active Center au fost invitate să organizeze ”Baby & Kids Green Corner”. Cu această ocazie, organizatorii vor expune un “Paradis al Copilăriei”, o oază de verdeaţă şi sănătate, plecând de la programele educaţionale concepute pentru viitorii părinţi, bebeluşi şi copii.

De asemenea, la EDU, Şcoala “Micile Vedete” va organiza Cinematograful pentru Copii “Micile Vedete”, un proiect-premieră naţională în cadrul căruia vor putea fi vizionate în mod gratuit toate filmele educative de scurt metraj în care joacă Micile Vedete, copii cu vârste cuprinse între 5 şi 11 ani, absolvenţi ai Şcolii de Film şi Televiziune pentru Copii “Micile Vedete”. Cap de afiş va fi filmul de scurt metraj selecţionat la Festivalul de Film de la Cannes 2011 - “Micile Vedete la Scoala”. 
În perioada 11-12 mai, târgul va putea fi vizitat între orele 10.00 şi 18.00, iar pe 13 mai, de la 10.00 la 16.00.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite