Bucureşti: Obiecte vintage la Clubul Ţăranului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Târgul de obiecte pe cale de dispariţie“ a început ieri la Clubul Ţăranului, din spatele muzeului cu acelaşi nume, şi îşi aşteaptă vizitatorii şi astăzi până la ora 20.00.

Măşti, ceşti din porţelan, statuete, haine vintage, bijuterii din sticlă Murano sau păpuşi din cârpă sunt doar câteva din obiectele scoase la vânzare de expozanţii de la târg.

„Nu a fost foarte multă lume. Probabil că mulţi dintre bucureşteni au fost plecaţi pe la munte sau pe la mare“, a spus Alexandra Predescu, care a venit să vândă obiecte din pietre semipreţioase sau metal făcute de ea. „Este un hobby pentru mine. Îmi place să cumpăr biluţe şi pietre şi să le asamblez noaptea, deoarece ziua lucrez ca operator“, a subliniat Alexandra.

Cel mai ieftin produs pe care îl comercializează bucureşteanca sunt cerceii, pentru care doritorii trebuie să plătească 4 lei pe o pereche. Un colier din sticlă Murano poate fi achiziţionat la preţul de 60 de lei.

Claudia, o altă expozantă, a venit la târg „cu tot şifonierul“. Ea vinde haine şi pantofi vintage, pe care i-a strâns de-a lungul timpului în propriul dulap. „Am de vânzare haine vechi, noi, cumpărate de prin second-hand-uri sau păstrate de pe la maică-mea sau bunică-mea. Am şi câteva obiecte făcute de mine pe care le-am adus aici“, a spus Claudia.

O brăţară din plastic îmbrăcată în material pusă la vânzare de bucureşteancă este 5 lei şi o pereche de mărgele din pietre de Murano poate fi achiziţionată cu 10 lei.

Cei câţiva bucureşteni prezenţi ieri la Clubul Ţăranului s-au declarat mulţumiţi de oferta expozanţilor. „Îmi plac foarte mult măştile şi tablourile scoase la vânzare. Cred că o să îmi cumpăr şi eu ceva, dar după ce îi cumpăr un cadou prietenei mele, pentru că a fost ziua ei săptămâna aceasta“, a declarat Marian Dimcea, venit la târg împreună cu prietena lui Crina.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite