Ovidiu Lipan Ţăndărică: "Cel mai mare păcat era să refuzi o femeie!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ovidiu Lipan Ţăndărică a povestit la "Acces direct" despre relaţia cu Corina Chiriac, despre posibila partidă de sex pe balcon, amintindu-şi de momente unice din viaţa sa.

Exclusiv Online Corina Chiriac: „Am fost indignată de declaraţiile lui Ţăndărică. Trebuie să discut cu avocaţii“

"E o poveste din secolul XX. Am rămas cu partea frumoasă din această poveste. Eu am dezminţit spusele presupusului zidar", a comentat Ovidiu Lipan. 

"Se întâmpla pe vremea aceea ca oamenii să-şi confeseze lucruri în baie, în bucătărie, mai ales că erau interzise multe lucruri. Chiar şi acum e periculos", a explicat artistul.

"Perioada aceea a fost destul de frumoasă. Eu am luat-o cu umor", a povestit Ţăndărică despre scandalul care s-a iscat în presă în legătura cu partida de sex de pe balcon.

"Eu n-am locuit la bloc atunci, dar se putea întâmpla oricui aşa ceva. Corina a fost foarte îndrăgită atunci şi mulţi au vrut să scormonească, să creeze năluci. Au fost şi destui bărbaţi care au iubit-o în taină", a mai spus cântăreţul.

Ţăndărică şi Corina Chiriac s-au îndrăgostit în turnee, în perioada când Ovidiu Lipan era membru al formaţiei Roşu şi Negru.

"Povestea noastră s-a întâmplat acum 35-37 de ani. Pe Corina a jignit-o foarte tare această dezvăluire. Formaţia Roşu şi Negru era foarte iubită pe vremea aceea, fetele se ţineau după noi. Eu ca bărbat am mers după principiul: Cel mai mare păcat este să refuzi o femeie", a glumit artistul.

Nancy Brandes, fondatorul trupei Roşu şi Negru a vorbit din Israel la "Acces direct" despre prietenii săi, Corina şi Ţăndărică, spunând că şi el a fost îndrăgostit de Corina Chiriac.

"Eram foarte gelos, pentru că el avea mai mult succes la femei. Relaţia lui cu Corina a fost una absolut specială. Ovidiu dispărea zi şi noapte în acea perioadă", a povestit Brandes prin telefon.

Nicu Covaci, liderul Phoenix, a comentat: "Corina era foarte posesivă. Ţin minte că Ovidiu dispărea de la repetiţii în momentele cele mai importante. Era în perioada când ajuseserăm în Germania şi ne-am trezit cu Corina la Berlin. Încercam să-i fac să se întâlnească!".

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite