Tânăra răpusă de prea multă muncă este tot în comă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicii de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB) sunt rezervaţi cu privire la şansele de revenire ale Ramonei Cîciu (34 de ani), femeia care în urmă cu două zile a leşinat la serviciu.

Un nou caz "Raluca Stroescu": "Mi-au omorât fata cu prea multă muncă!"

Ea a fost internată în secţia de Terapie Intensivă şi a fost supusă unei operaţii pe creier din cauza unui edem cerebral.

„După intervenţia neurochirurgicală de ieri, starea pacientei este în continuare gravă. Ea se află în comă profundă şi respiră cu ajutorul aparatelor. Cu cât starea comatoasă se menţine, cu atât scad şi şansele să-şi revină“, a declarat, astăzi, medicul Bogdan Popescu, purtătorul de cuvânt al SUUB.

Mămică de gemeni, în comă din cauza stresului

Stresul cotidian şi alte traume

Carmen Ramona Cîciu lucra ca programator la firma „Ipsos Interactive Services“, iar unii dintre colegii ei au afirmat că în ultima vreme tânăra muncea continuu chiar şi acasă. Angajata a făcut stop cardio-respirator în timp ce se afla la birou, iar medicii de pe ambulanţă au încercat să o resusciteze, dar fără vreun rezultat, femeia intrând în comă.

A făcut stop cardiorespirator la muncă

„Stresul poate să aducă o persoană într-o stare de suprasolicitare, dar nu este vorba de stresul cotidian. Acesta nu aduce o persoană în starea în care este femeia în cauză. Ea a suferit o serie de evenimente mai mult sau mai puţin traumatice pe parcursul vieţii“, consideră psihologul Violeta Mancaş. Carmen Ramona Cîciu lucra de opt ani la firma „Ipsos Interactive Services“ şi are copii gemeni în vârstă de trei ani.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite