Tainele ikebanei, dezvăluite duminică în Grădina Botanică de un maestru japonez

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ambasada Japoniei organizează duminică la Grădina Botanică un workshop de aranjamente florale, cu tema „Să ne bucurăm de ikebana în viața de zi cu zi”.

Worksopul va fi susţinut de către tânărul maestru Tenkei Nomura. Acesta este creatorul aranjamentelor florale care au fost expuse cu ocazia Ceremoniei de comemorare a unui an de la marele cutremur produs in partea de est a Japoniei.

Demonstrația se va desfăşura în două serii de câte 20 de persoane. Prima serie va avea loc între orele 13.30 şi 15.00, iar cea de-a doua, de la 15.30 la 17.00.

Participanții la workshop-uri sunt rugați sa aducă cu ei cutii din aluminiu (de conserve, băuturi etc.), sticle sau sticle de plastic. Instrumentele de lucru și florile vor fi puse la dispoziție de către organizatori, dar în cazul în care participanții doresc să folosească anumite flori, sunt rugați să le aducă personal.

Accesul în incinta Grădinii Botanice se face pe baza achiziționării unui bilet de intrare în valoare de cinci lei (bilet întreg) sau de doi lei (bilet redus).

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite