EXCLUSIV ONLINE Tableta care te conectează la internet a ajuns în Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Între 5 şi 6 octombrie, caravana „Experience Samsung Tour“ ajunge în Bucureşti, la Băneasa Shopping City,. Vedeta „expoziţiei“: Samsung Galaxy Tab, primul dispozitiv tablet al companiei, prin care se poate naviga pe internet. Gadget-ul este similar iPad-ului, lansat de firma Apple, care se găseşte deja în magazinele din ţara noastră.

Utilizatorii pot experimenta navigarea pe Internet, asemănătoare celei pe un PC clasic şi se pot bucura de toate formele de conţinut multimedia pe ecranul de 7 inci al dispozitivului. În plus, ei pot comunica în permanență prin e-mail, apeluri vocale şi video, mesaje text sau mesaje video sau prin reţelele sociale, cu ajutorul unei interfeţe optimizate. Dispozitiul are două camere, suport 3G şi WIFI.

Tableta va fi disponibilă de la sfârşitul lui octombrie la toţi operatorii. Preţul dispozitivului nu este cunoscut încă.

IPad-ul are şi el procesor de text, browser de internet, translator, ghid, meteorolog si agent de turism. Avantajul acestor gadgeturi este că sunt mult mai uşoare decât laptopurile, cântărind până într-un kilogram.

„Experience Samsung Tour” prezintă o serie de produse remarcabile prin tehnologia încorporată, precum noua serie de lux full HD 3D LED TV 9000 – cel mai subţire televizor din lume.

Fiecare participant la prezentare va primi un voucher de reducere de 5% la produsele Samsung achiziţionate din magazinele partenere. Mai mult, toate persoanele care vin la caravană cu telefoanele lor Samsung primesc un premiu instant.

Între 8 şi 9 octombrie, Caravana va fi prezentă la Constanţa, la City Mall.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite