GALERIE FOTO Tabere de lux pentru copiii politicienilor PSD: Ana Geoană la New York, Alexandru Vanghelie la Oxford

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Senatului şi primarul Sectorului 5 nu par să se uite la bani când vine vorba de educaţia copiilor lor.

Ana Geoană, fiica şefului Senatului, şi Alexandru Vanghelie, fiul edilului din Sectorul 5, ambii elevi ai unor licee bucureştene, şi-au petrecut aproape toată luna iulie urmând cursurile unor şcoli de vară exclusiviste. Detalii despre cum s-au distrat şi ce au învăţat au oferit chiar cei doi adolescenţi, pe profilurile lor de Facebook.

Ana Geoană (15 ani) a petrecut patru săptămâni în statul New York, în perioada 10 iulie - 4 august, participând la cursurile Kent SAT Plus. Potrivit site-ului oficial al instituţiei, http://www.kentprep.com/, şcoala de vară a costat fix 9.820 dolari.

Aici, Ana şi-a putut perfecţiona cunoştinţele acumulate până în prezent în România în vederea admiterii la o universitate americană, dar a avut ocazia să facă şi activităţi inedite, precum yoga pentru relaxare, şi să cunoască sute de elevi din toată lumea.


image
image
image

Click pe imagini pentru a vedea cum s-au distrat cei doi adolescenţi în taberele de lux

O dovadă a faptului că fiica lui Mircea Geoană a şi învăţat, dar s-a şi distrat, sunt numeroasele fotografii postate pe contul ei de pe siteul de socializare facebook.com. Ana a fost surprinsă în timpul mai multor activităţi didactice efectuate într-un cadru relaxat: de la cursuri şi întreceri sportive până la petreceri şi plimbări prin New York.

Alexandru Vanghelie s-a „şcolit" la Oxford

Băiatul lui Marian Vanghelie, Alexandru (15 ani) nu s-a lăsat nici el mai prejos. Între 7 şi 30 iulie, el a urmat cursurile unei şcoli de vară din cadrul prestigioasei Universităţi Oxford.

După ce anul trecut el a apărut în presă cu fotografii postate pe contul său de pe facebook.com în care dansa pe mese într-un club, el şi-a publicat acum poze de la Oxford, unde pare să se fi distrat foarte bine, lucru demonstrat şi de schimbul de comentarii care însoţesc fotografiile.

Un astfel de curs la Oxford costă între 5.000 şi 6.000 de euro.

Până în acest moment, nici Mircea Geoană, nici Marian Vanchelie nu au răspuns solicitării „Adevărul" de a comenta pe această temă.

Găseşti cele mai noi ştiri din Bucureşti pe bucuresti.adevarul.ro

image
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite