Tabere de cartier, în sectorul 6

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Centrul de zi Militari şi-a deschis astăzi porţile pentru Tabăra de Cartier, la care vor participa un număr de peste 40 de copii cu vârste cuprinse între 7 şi 10 ani.

Îndrumaţi de un număr de aproximativ 15 voluntari, care au beneficiat de un program intens de formare, copiii vor petrece o săptămână în lumea magică din Cărţile Junglei - tema centrală din acest an. Cei mici vor fi actori în scenete, se vor juca, vor organiza ateliere creative, precum şi ştafete – toate vor avea ca temă personajele îndrăgite, precum şi natura.

Tabăra de cartier de la Centrul de zi Crângaşi (Şcoala nr. 168) se va desfăşura în perioada 2-7 iulie. În căutarea lui Nemo este tema abordată în acest an. Copiii care vor veni aici vor fi întâmpinaţi de voluntarii care-i vor îndruma pas cu pas prin această poveste magică, vor organiza ateliere de creaţie, jocuri, scenete şi alte activităţi ludice - toate vor face referire la familie şi la prietenie.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 organizează şi anul acesta, în perioada 25 iunie - 8 iulie, “Tabere de cartier”, proiect aflat la cea de-a doua ediţie ce urmăreşte să îmbunătăţească programul de activităţi destinate copiilor din clasele primare.

Scopul acestui proiect este includerea copiilor defavorizaţi, care nu au posibilitatea de a merge în tabere la mare sau la munte, într-un program de educaţie non-formală şi de petrecere a timpului liber pe parcursul vacanţei de vară. La ediţia precedentă au participat peste 100 de copii din sectorul 6.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite