„Tabără a fost diagnosticat cu sindromul Cushing în armată“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Realizatorul TV acuzat în urmă cu jumătate de an că a abuzat sexual o minoră a întrerupt stagiul militar din cauza acestei boli, potrivit spuselor avocatei victimei. Avocata Alexandrei Bodnaru, Ingrid Alexandrescu, susţine că există documente la dosar care atestă faptul că Tabără a întrerupt stagiul militar din cauză că suferă de sindromul Cushing.

Ultimele probe care au ajuns pe mâna anchetatorilor care se ocupă de cazul de abuz sexual în care acuzat este cunoscutul realizator TV Cristian Tabără atestă faptul că acesta suferă de sindromul Cushing, o afecţiune psihică care se manifestă prin devieri de natură sexuală, susţine avocata victimei, Alexandra Bodnaru.

Fosta nevastă a lui Cristian Tabără știa că acesta suferă de sindromul Cushing, care duce la impotență și deviații sexuale

„Am solicitat emiterea de adrese către unitatea de paraşutişti din Bucureşti în care a făcut stagiul militar. Documentele care au venit confirmă faptul că are acest sindrom şi că, din această cauză, a întrerupt stagiul militar la o lună de la încorporare“, a spus avocata Ingrid Alexandrescu.

Tot ea susţine că în această lună urmează să i se facă şi un profil psihologic lui Cristi Tabără şi că vrea ca acesta să participe la o confruntare cu presupusa victimă, Alexandra Bodnaru, acum în vârstă de 14 ani. „Tabără a făcut declaraţii contradictorii şi se sustrage de la cercetarea penală. Urmează să fie citat cu mandat de aducere“, a mai zis Ingrid Alxandrescu.

„Zicea că e agent secret“
Mama victimei, Alina Bodnaru, spune că a observat câteva lucruri ciudate la Cristi Tabără încă din primul dintre cei şase ani de relaţie, dar că a trecut cu vederea. „Erau lucruri destul de ciudate. Zicea că face parte din serviciile secrete şi că avem nevoie de ascunzişuri. Dispărea cu zilele şi când se întorcea spunea că a fost în misiune. Când am văzut că s-a căsătorit la scurt timp după ce ne-am despărţit mi-am dat seama în ce misiuni pleca“, a explicat Alina Bodnaru.
Tot ea a povestit cum a fost abuzată fiica ei. „Totul s-a întâmplat în 2009, în luna mai, când noi eram la el acasă. Fetiţa mi-a zis, şocată, abia după o săptămână ce s-a întâmplat. Cum i-a ridicat tricoul şi cum i-a pus mâna peste tot. El a recunoscut, dar a zis că a fost doar o curiozitate, că a vrut să vadă cum arată o fată de vârsta ei“, a povestit mama fetiţei care atunci avea 12 ani.

Apărat de o fostă soție
Dosarul în care Alexandra Bodnaru a povestit cum a fost pipăită de vedeta TV este cercetat de secţia 9 de Poliţie sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Cristian Tabără a fost căsătorit de cel puţin trei ori şi a avut mai multe iubite. Una dintre fostele sale soţii, Daiana Ghender, managerul Grădinii Zoologice din Oradea, nu îl crede în stare de aşa ceva pe fostul ei soţ. Căsătoriţi pentru câteva luni, în urmă cu douăzeci de ani (1990 - 1991), cei doi s-au despărţit după ce femeia a constatat că bărbatul cu care îşi unise destinul nu era potrivit pentru ea.

„Am avut o încercare eşuată de căsnicie. Eu îmi doream o familie pe care el nu putea să mi-o ofere. Nu spun că era impotent, ci doar că, din diverse motive, astăzi eu am un copil şi el nu“, a declarat Daiana Ghender în cadrul unui interviu acordat ziarului „Adevărul de Seară Oradea“ în 2009. Aceasta a subliniat că problemele lui Cristian Tabără nu erau fizice, ci psihice, ca dovadă faptul că nu şi-a încheiat stagiul militar, obligatoriu la acea vreme.
Cristian Tabără a refuzat să comenteze acuzațiile care i se aduc încă de la începutul scandalului.

Comportament sexual deviat

Psihologul Hanibal Dumitraşcu spune că sindromul Cushing se caracterizează printr-o deviere de natură sexuală. El a mai precizat că această boală nu poate fi descoperită atât de uşor. „E o boală complexă, greu de descoperit în câteva şedinţe. Este aproape exclus ca această boală să-i fi fost descoperită la un simplu control în armată“, a mai spus psihologul.   

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite