TUPEU DE EVAZIONIST: a burdușit cartoane în pachete de țigări și le vindea în Piața Obor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tutunul i-a dăunat grav buzunarului unui brăilean care a venit la București să se aprovizioneze cu țigări de contrabandă. A mers în Piața Obor să cumpere câteva cartușe de tutun, pentru care a plătit 150 de lei, doar că a plecat acasă cu mai multe cutii pline de cartoane.   

La câțiva pași de Primăria sectorului 2 și la o aruncătură de băț de sediul Poliției Comunitare a aceluiași sector, își fac veacul, de ani de zile, bișnițarii de țigări netimbrate. Nici amenzile, nici evacuarea cu forța nu le-a venit de hac până acum evazionistilor.

După ce au fentat autoritățile, aceștia au găsit metode și de a-și șantaja clienții. Așa s-a întâmplat și cu un brăilean, T.Marian, care a venit în Piața Obor să se aprovizioneze cu mai multe cartușe de țigări de contrabandă, ceva mai ieftine. Omul i-a plătit 150 de lei unui bișnițar, A.Petre,  și pe drum și-a dat seama că, în loc de tutun, cartușele sunt burdușite de fapt cu cartoane.

Acesta a făcut plângere la poliție, iar cercetările sunt continuate acum de Secția 8, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune, cu A. Petre în stare de libertate.
 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite