S-A DEZLĂNŢUIT IADUL ÎN CENTRUL VECHI: în ultima lună cinci incendii au măcinat ruinele Lipscaniului, au ucis un om şi au băgat alţi doi în spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incendiu puternic a izbucnit aseară în Centrul Vechi al Capitalei. Un bărbat a murit carbonizat şi alte 11 persoane au fost intoxicate cu fum. Pompierii au intervenit timp de şase ore, cu nouă autospeciale, pentru a stinge focul. Acesta este cel de-al cincilea incendiu din ultima lună produs în zona Lipscani.

Flăcările au cuprins mansarda unui imobil de pe strada Franceză. Pompierii au intervenit pentru a ajuta 11 persoane, dintre care două au fost transportate la spital. "Am intervenit cu nouă autospeciale, timp de aproape şase ore pentru a lichida incendiul. Cinci locatari ai imobilului au reuşit să se salveze singuri, alţi şase au fosr scoşi pe geam, cu ajutorul scării mobile. După ce focul a fost stins, la mansardă s-a găsit trupul carbonizat al unui bărbat care se pare că nu a mai reuşit să se salveze", a precizat pentru bucuresti.adevarul.ro Daniel Vasile, purtătoruld e cuvânt al ISU.


image

Autorităţile nu au reuşit însă să stabilească cauza incendiului, însă, potrivit primelor cercetări, se pare că focul ar fi pornit din cauza unor improvizaţii electrice. Pompierii susţin că în urmă cu câteva săptămâni au mai stins un incendiu în acelaşi imobil însă atunci nimeni nu a fost rănit. Mai mult, seria incendiilor se ţine lanţ încă de la începutul lunii. Pompierii au fost nevoiţi să intervină de cinci ori pe Lipscani în mai puţin de 30 de zile.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite