Bucureşti: Bătaie cu papuci de casă în faţă la TNB

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucureştenii care au prin casă o pereche de papuci, uzaţi sau nu, pot să meargă la Bătaia cu Papuci de Casă, care va avea loc mâine seară, de la ora 23.55, în faţa Teatrului Naţional Bucureşti.

„Bătaia“ va dura câteva minute, iar regulile sunt foarte simple. Fiecare participant trebuie să „înjunghie“ sau să fie înjunghiat cu papucul pufos adus de acasă. O dată lovit, jucătorul va fi declarat „mort“ şi va cădea la pământ, unde trebuie să rămână două minute. Concurentul va reintra în joc şi va continua bătaia doar după ce va auzi un semnal.

Farse de scurtă durată

Acest eveniment este un flashmob, adică un fenomen în care un grup de oamenii se iveşte brusc într-un anumit loc, se amestecă printe trecătorii obişnuiţi, cărora la fac câteva farse de scurtă durată şi apoi se fac nevăzuţi.

Bătălia papucilor de casă este organizată de cei de la www.iflashmob.net, un grup care îşi doreşte să alunge monotonia oamenilor şi să le aducă un zâmbet pe buze.

„De aceea misiunile se vor desfăşura în spaţii publice, în special în colţurile aglomerate şi deprimante ale oraşului“, spun ei pe pagina lor de internet.

Au dansat pentru Michael la Universitate
Tot ei sunt şi cei care au organizat dansul în memoria lui Michael Jackson ce a avut loc pe trecerea de pietoni de la Piaţa Romană, în urmă cu două săptămâni. Atunci mai mulţi tineri au început să danseze dintr-odată precum starul american, decedat la 25 iunie în acest an.

Înscriere
La bătaia cu papuci se poate participa prin completarea formularului de înscriere, care se găseşte pe pagina lor de internet.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite