TITULARIZARE 2011. Viitori profesori au fost eliminaţi din concurs pentru că au încercat să copieze

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La examenul de titularizare din Capitală, 12 din cei peste 2.300 de candidaţi au fost daţi afară astăzi din sali după ce au fost prinşi în timp ce încercau să fraudeze concursul.

Din datele centralizate de Ministerul Educaţiei, în Capitală, au fost înscrişi la titularizare 3.001 candidaţi, dar la concurs s-au prezentat 2.308. Din totalul celor prezenţi, 269 s-au retras şi 20 au fost eliminaţi, 12 pentru fraudă, iar restul din alte motive.

Candidaţii care s-au retras după prima oră de concurs fără să scrie nimic pe lucrare, dar semnând pentru faptul că vor să plece din motive medicale sau personale, nu vor primi nicio notă, iar dacă au susţinut şi în 2010 un test similar, rezultatul obţinut atunci rămâne nemodificat. Candidaţii care însă au rezolvat o parte din cerinţa de la concurs şi apoi au părăsit sala, vor primi nota pentru cât au lucrat.

Pe data de 18 iulie va avea loc afişarea rezultatelor la sediul unităţii/instituţiei de învăţământ unde s-a desfăşurat concursul. Dupa rezolvarea contestaţiilor (18- 19 iulie),
afişarea rezultatelor finale se va face pe 21 iulie.

Pe 22 şi 25 iulie va acea loc prima etapă de repartizare - repartizarea în şedinţă publică, la nivel de centre de concurs/unitate de învăţământ, a candidaţilor care au obţinut cel puţin nota 7.00, pe posturile didactice/catedrele vacante titularizabile.

Pe 27 - 28 iulie se va desfăşura a doua etapă de repartizare - repartizarea la nivel naţional a candidaţilor care au obţinut cel puţin nota 7.00.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite