Sute de locuri de muncă pentru tineri, puse la bătaie de hotelierii britanici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de locuri de muncă pentru tineri în industria ospitalităţii din Marea Britanie şi Insulele din Canalul Mânecii vor fi disponibile la cea de-a treia ediţie a târgului UK Hospitality Recruitment Fair, care va avea loc pe 9 iunie în Bucureşti.

Locurile de muncă vor fi în hoteluri de trei şi patru stele, restaurante şi baruri din oraşe şi staţiuni turistice din Marea Britanie (Anglia, Scoţia, Irlanda) şi din exoticele insule din Canalul Manecii (Jersey, Guernsey şi Sark).

Contractele de muncă vor fi semnate pentru o perioadă de 6-12 luni cu posibilitate de prelungire. Vor fi oferite posturi entry şi middle level de recepţioner, ospătar/ospătăriţă, barman/barmaniţă, valet, cameristă,  ajutor de bucătar, bucătar, supervizor, şef de sală, restaurant manager, bar manager, front office manager, event manager etc.

Candidaţii ideali au vârste între 18 şi 35 ani, vorbesc limba engleză avansat şi au o experienţă de cel puţin şase luni în domeniu. Pentru posturile de middle-level este nevoie de o experienţă minimă de trei ani pe un loc de muncă similar.

Cei care vor fi selectati pentru un post entry-level vor putea câştiga între 800 şi 1.200 de lire pe lună (aproximativ 1.000-1.500 de euro). Cazarea şi mesele în timpul orelor de muncă vor fi asigurate.

Pentru a obţine unul dintre joburile disponibile, candidaţii trebuie să trimită CV-uri în limba engleză cu o fotografie recentă la adresa de e-mail info@happysummer.ro şi să susţină un interviu de selecţie în data de 9 iunie în Bucureşti, la Hotelul Ibis Parlament.

Târgul este organizat de ICEPworld, o organizaţie pentru tineret cu o experienţă de peste 25 de ani pe piaţa internaţională.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite