Bucureşti: Sute de bucureşteni la film, în parc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Festivalul „Aqua film, muzică şi teatru“ a debutat aseară în Parcul Drumul Taberei, cu pelicula „Cavalerul negru“.

Cei aproximativ 600 de bucureşteni care au venit în parcul din sectorul 6 s-au aşezat pe scaune, la marginea lacului, locul unde pelicula avea să ruleze pe un ecran mare.

În parc cu familia şi vecinii
„Din întâmplare am descoperit că în parc vor rula filme. Voi rămâne să urmăresc pelicula. Nu am mai văzut niciodată aşa ceva“, a spus Mihai, un bucureştean în vârstă de 33 de ani, foarte încântat de idee. Nu numai tinerii au venit să urmărească filmul, ci şi vârstnicii.

„Nu am mai fost la cinematograf dinainte de Revoluţie. Locuiesc în blocul de vizavi de parc şi vin zilnic aici să joc table cu prietenii“, a spus Gheorghe Paşcan, în vârstă de 71 de ani, care o avea la braţ pe soţia sa.

 Carmen Şerban, de profesie inginer, a venit să vadă filmul împreună cu fiica sa şi cu o vecină. „O idee minunată! Cu aceasta ocazie am mai ieşit şi noi la aer. Poate că data viitoare vor fi şi concerte“, a spus femeia. Filmul de aseară a fost şi pe placul copiilor. „Acum pe timp de criză e o idee bună să urmăreşti gratis filme. Nu prea îşi permite oricine să meargă la mall să dea 15 lei pentru un film“, a spus, cu importanţă, Constantin Ivan, un elev în vârstă de doar 12 ani.

Teatru şi muzică de promenadă
Evenimentul, organizat de Centrul Cultural European Sector 6, va continua până duminică, 6 septembrie. Iubitorii de teatru sunt aşteptaţi astăzi, de la ora 19.00, la piesa de teatru „Un soare cu lună“. De la ora 21.00, bucureştenii sunt invitaţi la pelicula „Soacra mea este o scorpie“. Mâine de la ora 11.00 vine rândul copiilor să se bucure de spectacole de teatru în natură, iar de la ora 19.00, oamenii din parc se vor destine ascultând muzică de promenadă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite