Suspectul în cazul crimei din pădurea Băneasa a fost prins

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suspectul în cazul uciderii unei prostituate tâlhărite la marginea pădurii Băneasa, la sfârşitul lunii octombrie, a fost prins în noaptea de miercuri spre joi de poliţiştii de la Serviciul Omoruri.

UPDATE 15.00 Suspectul a fost dus, joi, la locul faptei pentru reconstituire. Marin Dumitru le-a arătat anchetatorilor unde s-a întâlnit cu victima, locul în care a ucis-o şi unde a aruncat apoi poşeta pe care o furase.

Arma crimei a fost aruncată la fața locului, susțin anchetatorii.

Evaziv în declaraţii, Marin Dumitru a spus că a găsit ciocanul în pădure şi a lovit-o pe femeie ca urmare a unui conflict în timpul căruia s-a şi îmbrâncit cu aceasta. El a susţinut că s-ar fi speriat că ar putea să ia vreo boală venerică, moment în care a lovit-o în cap. Ulterior, Marin Dumitru i-a luat geanta, pe care a aruncat-o la câteva sute de metri de locul crimei. Bărbatul a scotocit în geantă, însă nu a găsit niciun ban, poliţiştii găsind într-un buzunar lateral al poşetei suma de 400 de lei.

Tânărul, în vârstă de 24 de ani, a fost prins de poliţişti miercuri seară, în Gara de Nord, de unde intenţiona să plece la Buzău.

Pe numele lui Marin Dumitru, în vârstă de 24 de ani, a fost emis un mandat de reţinere de 24 ore, anchetatorii stabilind că mobilul crimei a fost jaful, informează Realitatea TV. Acesta este acuzat de omor deosebit de grav şi tâlhărie.

Bărbatul a lovit-o pe victimă de mai multe ori cu pumnii şi cu un ciocan doar pentru a-i fura telefonul mobil şi geanta. Odioasa crima s-a petrecut în după-amiaza zilei de 31 octombrie, în apropierea Academiei de Poliţie "Al. I. Cuza".

Trupul neînsufleţit al prostituatei în vârstă de 30 de ani a fost descoperit a doua zi de concubinul acesteia, care era îngrijorat că iubita sa nu venise acasă cu o seară înainte. Bărbatul, care a descoperit cadavrul îngropat sub frunze, ştia că iubita lui practica prostituţia.

Suspectul va fi prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Vom reveni cu amănunte!

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite