Suporterii Dinamovişti au rupt gardul şi au aruncat cu scaune în forţele de ordine după meciul cu echipa Vorskla din Ucraina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conflictul a fost stopat repede însă de jandarmi după mai multe discuţii cu liderul galeriei. Pagubele produse vor fi inventariate astăzi.

Suporterii dinamoviştilor au creat un adevărat scandal seara trecută după meciul cu echipa ucraineană Vorskla din UEFA Europa league, încheiat cu scorul de trei la unu pentru Ucraina. Aceştia au folosit materiale pirotehnice, au rupt gardul pentru a pătrunde pe terenul de joc şi au aruncat cu scaune în forţele de ordine. Conflictul a fost însă stopat după mai multe discuţii cu liderul galeriei.

„Nu a fost nevoie de intervenţie în forţă întrucât conflictul nu a durat mult. Suporterii Dinamo au reacţionat când au văzut că scorul este de trei la unu pentru Ucraina şi au realizat că echipa lor nu are cum să mai câştige teren. Dar s-a calmat totul repede. Totul s-a întâmplat la peluza Cătălin Hâldan", ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei. lt. Alexandru Nicolae.

Prejudiciul va fi stabilit astăzi după inventarierea pagubelor.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite