FOTOGALERIE Suporterii se îndreaptă spre stadion sau către ecranele amplasate în oraş. Începe petrecerea!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suporterii spanioli şi cei români se apropie de Arena Naţională şi de ecranele montate în Piaţa Constituţiei şi în parcuri, special pentru eveniment, supravegheaeaţi de aproximativ 5.000 de oameni ai legii pe străzi

Până la această oră, s-au înregistrat doar incidente minore, unul din suporteri a avut probleme cu tensiunea şi i-a fost acordat primul ajutor, la Arena Naţională. Tot în drum spre stadion, trei microbişti spanioli au lovit un român care avea echipamentul echipei adverse, dar au fost repede despărţiţi de forţele de ordine.

Mii de suporteri sunt încă în Centrul Vechi, iar în Piaţa Constituţiei, turiştii îşi caută deja un loc bun să vază meciul. Chioşcul de suveniruri oficiale este luat cu asalt: preţul unui fular sau al unui tricou este de 90 de lei, iar o minge costă 45 de lei.

Click pe imagini pentru fotogalerie:

image

Berea a început să curgă în Piaţa Constituţiei, la preţul de 8 lei. Micii nu lipsesc, la preţul de 2,5 lei. Nu toţi turiştii spanioli sosiţi în Capitală vor merge la Arena Naţională, cei care rămân în piaţă vor încinge atmosfera în centrul Bucureştiului, până dimineaţă. Suporterii de ambele părţi sunt convinşi de victoria preferaţilor lor şi deja sărbătoresc spectacolul din această seară, cu berea din dotare.La ora 4, unii dintre ei au deja zboruri de întoarcere.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite