Sub cupola circului acvatic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Artiştii italieni de la circul Acquatico Bellucci îi aşteaptă pe bucureşteni la un spectacol inedit la care pe scenă pot fi văzuţi pinguini, foci, hipopotami, pelicani şi şerpi.

Reprezentanţia numită „Piraţii, în căutarea fericirii fără sfârşit“ conţine tot felul de acrobaţii şi jonglerii, dar şi numere la care spectatorii pot vedea rechini în acvariu, cel mai mare având doi metri lungime.

Fotografii cu puiul de crocodil

Spectacolele care îmbină momentele teatrale cu cele de circ sunt zilnice, la ora 17.00 şi la 19.30 la circul care este amplasat în spatele Palatului Copiilor din sectorul 4 al Capitalei. Preţul unui bilet este de 25 de lei pentru copii şi 30 de lei pentru adulţi.

În pauză, cei mici se pot fotografia cu un pui de crocodil de Mississippi, lung de peste un metru. Un alt moment spectaculos prezentat de circul Acquatico Bellucci este fântâna arteziană mobilă, înaltă de 13 metri, care dansează pe muzică, despre care organizatorii spun că este unică.

Circul italian va mai sta în sectorul 4 până duminică, după care se va muta între 21 şi 26 septembrie, în zona Postăvarul din sectorul 3.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite