Studenții sunt așteptați la defilări cu mașini de epocă și plimbări cu motoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerii din Capitală se pot distra. astăzi, între orele 10:00 - 16:00, la o serie de activități culturale, sportive, ecologice și de divertisment, care se vor desfășura pe Splaiul Independenței, în zona Regie.Circulația în zonă este oprită pe durata "Festivalului pe Splai".

Evenimentele sunt organizate de Uniunea Națională a Studenților din România (UNSR) în cadrul "Festivalului pe Splai". La "Târgul de handmade" de astăzi, artizani, studenți și tineri artiști își vor prezenta cele mai noi creații lucrate manual, obiecte și accesorii decorative.

De asemenea, mașini de colecție vor defila pe Splai între orele 12 și 13:00, în cadrul expoziției de automobile de epocă.

Studenții voluntari vor utiliza materiale reciclabile (bidoane de plastic, pungi, cartoane) pentru a realiza structuri care să atraga atenția asupra importanței colectării selective a deșeurilor.

Pasionații de automobile pe două roți, dar și cei care vor sa experimenteze o plimbare cu motocicletele, vor avea ocazia să beneficieze de o tură cu motoarele.

Elevii și studenții sunt invitați să alerge mâine la Crosul Universității din Bucuresti.

Toți studenții care vor să ofere un nou design frigiderului din camera de cămin vor putea beneficia de serviciile pasionaților de desen și graffiti, în cadrul evenimentului "Pimp my fridge".

Reprezentanții UNSR au precizat ca vor fi organizate și concursuri de biciclete și role.

Artiști precum Proconsul, Pavel Stratan, Mihai Mărgineanu, Trupa Emmy și Gipsy Casual vor cânta diseară pentru studenții dornici de distracție.

 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite