Studenţii cer ministrului Traian Igaş să nu închidă secţia de poliţie din Campusul Tei din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Uniunea Naţionala a Studenţilor din România ripostează la decizia Ministerului Administraţiei şi Internelor de a închide secţia de poliţie din campusul studenţesc Tei.

„Campusurile universitare sunt comunităţi în care este deosebit de important să se asigure securitatea persoanelor care locuiesc în cămine, având în vedere traficul mare de persoane străine şi oameni ai străzii din cadrul acestora“, îşi argumentează solicitarea preşedintele Uniunii Naţionale a Studenţilor din România, Ion Poenaru.

Liderii studenţilor menţionează că prezenţa unei secţii de poliţie în complexul studenţesc creează un mediu de siguranţă în special celor din anii I şi II.

Igaş, invitat în Regie

În urma înfiinţări secţiilor de poliţie din campusurile studenţeşti, conform datelor furnizate de acestea, a scăzut numărul infracţiunilor, a furturilor din camere, dar şi a violenţelor.

Ca urmare a deciziei Ministerului Administraţiei şi Internelor de a desfiinţa secţia de poliţie din Campusul Tei, decizie care face parte din planul de restructare a instituţiei, Uniunea Naţională a Studentilor din România adreseaza ministrului Traian Igaş, invitaţia de a vizita secţia de poliţie din cel mai mare campus universitar din Bucureşti, Campusul Regie.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite