Studenţii Universităţii din Bucureşti, ajutoarele lui Moş Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asociaţiile studenţeşti din cadrul Universităţii din Bucureşti orgnizează în această perioadă campanii sociale, petreceri tematice, concerte, cu scopul strângerii de fonduri, haine, jucării pentru copiii care provin din familii cu dificultăţi sau din centrele de plasament.

De asemenea, studenţii vor face cadouri şi pentru bătrânii din azile. Zilele trecute, Complexul Grozăveşti a fost vizitat deja de ajutoarele lui Moş Crăciun. Voluntarii Asociaţiei Studenţilor Biologi din cadrul Universităţii din Bucureşti au bătut din uşă în uşă, în căminele din Grozăveşti şi au primit donaţii de la căminişti.

Campania, desfăşurată pentru a-i ajuta pe copiii de la Casa de copii Sfântul Iosif din Bucureşti, s-a finalizat cu o proiecţie de film, la Cinemateca Grozăveşti aflată la etajul 1 al căminului D.

 Taxa de intrare a fost colectată pentru cadourile copiilor. În această seară, de la ora 20.00, mai multe organizaţii studenţeşti, printre care Asociaţia Studenţilor la Jurnalism şi Comunicare, Asociaţia Studenţilor în Filosofie, organizează în Club B52 petrecerea umanitară Sacul cu Jucării. Banii şi jucariile vor fi donate copiilor din centrele de plasament.

Cadouri pentru copiii cu autism
Asociaţia Studenţilor în Drept organizează joi, 16 decembrie, în Blue Night, o Serată cu scopul de a ajuta o casă de copii şi Fundaţia Puzzle România, care se ocupa de copiii cu autism. Biletele costă 10 lei şi se pot cumpăra de la sediul asociaţiei din Bulevardul Mihail Kogălniceanu 36-46, sector 5. Evenimentul central al serii va fi o licitaţie „amoroasă”, în care se va licita compania diverselor persoane pentru acea seară.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite