Bucureşti: Studenţii stau la coadă pentru bilete la teatru!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerii stau la coadă în fiecare seară, în holul Casei de Cultură a Studenţilor, locul unde se distribuie gratuit bilete la teatru, film şi operă, în cadrul Festivalului Studenţesc Unifest. GALERIE FOTO

Mai citiţi şi:

„Merg la Titanic Vals la Tatrul Odeon. Abia aştept! Mă bucur că acest festival este cu predilecţie unul cultural“, a spus Andreea, una dintre studentele care aşteptau astăzi la rând pentru bilet. Astfel, după numai patru zile de Unifest în toată ţara au mai rămas 15.000 de bilete, adică jumătate din câte au fost puse la bătaie.

O altă atracţie marca Unifest sunt trainingurile, dezbaterile şi conferinţele, care au loc zilnic în cadrul festivalului. Zeci de tineri au participat în aceste zile la cele două sesiuni ale trainingului de Leadership, de la Casa de Cultură a Studenţilor.

Potrivit preşedintelui Uniunii Studenţilor din România, Andrei Botez, în cadrul festivalului se organizează traininguri în cele mai dorite domenii de către tineri: leadership, comunicare, jurnalism şi managementul proiectului.

„Am venit special pentru a învăţa lucruri noi. Vreau să ajut la dezvoltarea unor zone turistice din România. Acest training mă va ajuta în exersarea abilităţilor de lider“, a spus Oana Besnea, o studentă în anul al II-lea, la Geografia Turismului.

Tinerii au învăţat printre altele care este diferenţa dintre un lider şi un manager şi care sunt etapele de dezvoltare în carieră. „Studenţii participanţi la training sunt foarte receptivi şi comunicativi comparativ cu persoanele care fac astfel de cursuri în cadrul companiilor. E o experienţă inedită să lucrezi cu ei“, a declarat, pentru „Adevărul“, trainerul Călin Mihalcea.

Mai citiţi şi:

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite