Bucureşti: Studenţii denunţă alte afaceri cu camere de cămin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care suferă pentru că administratorii vând locurile sunt nimeni alţii decât studenţii universităţilor cărora aparţin căminele.

Citiţi şi:

EXCLUSIV: Bursa şpăgilor în căminele studenţeşti

„ Habar nu ai ce înseamna să stai după administrator şi să-i dai şpaga ca să-ţi dea locul care ţi se cuvine! Habar nu ai ce înseamnă să stai o săptămână cu bagajele prin camerele colegilor şi să vezi cum domnu’ administrator dă locul tău celor care plătesc mai mult“, scrie un cititor, Eduard, pe site-ul www.adevarul.ro, referindu-se la Complexul Tei.

Un alt cititor povesteşte situaţia din căminul A 2, locul unde administratorul Matei Pantelimon a fost prins în flagrant de ziarista „Adevărul de Seară“, în timp ce îi făcea avansuri pentru a-i oferi o cameră. „Am stat în A 2 după care m-am mutat în A7.  La fiecare început de an trebuia să ne îngrămădim aproape o săptămână la intrarea în cămin, să ne luam un loc pe care îl meritam, în timp ce pe uşa laterală sau chiar pe lângă noi intrau şpăgari şi oameni cu relaţii“, a spus studentul.

Campusurile unde se face cel mai mare trafic cu locuri de cazare sunt, potrivit studenţilor, Agronomia, Tei, Regia şi Belvedere.


 CITEŞTE DESPRE DEPRAVAREA DIN CĂMINELE UNIVERSITĂŢII DE MEDICINĂ DIN TIMIŞOARA:

Psihiatrii au stabilit că ucigaşii de la Medicină aveau discernământ când şi-au tranşat victima
Portarul care a descoperit crima de la Medicină e disperat: a rămas fără job şi e îngropat în datorii 
Românii inventează bancuri despre Crima de la Medicină

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite